Menu

19 december 2018

Directiewisseling HEVO

Per 1 januari 2019 zal er een directiewisseling plaatsvinden binnen ons directieteam.

Na 17 jaar deel te hebben uitgemaakt van het management- en directieteam van HEVO, heeft Mike van Schoonderwalt besloten terug te treden als directielid. Binnen de directie was hij verantwoordelijk voor de aansturing van de projectmanagers en het kwaliteitsmanagement. Hij blijft aan HEVO verbonden en zal zich de komende tijd richten op de (risicodragende) projecten van HEVO en de begeleiding van jonge medewerkers.
Vanwege met name het specifieke, risicodragende karakter van de dienstverlening van HEVO, hechten wij eraan dat zijn opvolger hier bekend mee is en wij zijn verheugd om mee te kunnen delen dat de plek van Mike in het directieteam zal worden ingenomen door Winifred van den Bosch, tot 1 januari senior projectmanager. In de ruim 12 jaar dat Winifred in dienst is bij HEVO, heeft hij ruime ervaring opgedaan met het risicodragende karakter van onze dienstverlening.
Met de opvolging van Mike door Winifred zijn wij ervan overtuigd dat de continuïteit van onze dienstverlening weer voor jaren gewaarborgd is.

Mike van Schoonderwalt

Mike van Schoonderwalt is blij met de benoeming van Winifred van den Bosch als opvolger. Van Schoonderwalt: ‘Voor HEVO hebben we de geschikte kandidaat gevonden. Winifred is een deskundig en betrokken persoon met brede kennis van onze dienstverlening en werkvelden. Hij deelt de visie en strategie van de organisatie en hij zal de positie van HEVO de komende jaren verder verstevigen.’

De directie

De directie van HEVO wil Mike van Schoonderwalt hartelijk danken voor alles wat hij voor de organisatie en haar medewerkers heeft betekend. Zijn ondernemerschap, ambitie en passie hebben er mede voor gezorgd dat HEVO is uitgegroeid tot een gezonde, professionele organisatie en marktleider op het gebied van onderwijshuisvesting. Het verheugt ons dat Mike verbonden blijft aan HEVO en wij wensen hem veel succes toe in zijn nieuwe rol.

Winifred van den Bosch

Winifred van den Bosch

Neem contact op met Winifred van den Bosch, telefoon (073) 6 409 409

Mike van Schoonderwalt

Mike van Schoonderwalt

Neem contact op met Mike van Schoonderwalt, telefoon (073) 6 409 409

Deel deze pagina via