Start: 30 november, 2023 - 13:00
Einde: 30 november, 2023 - 17:00

Het realiseren van een nieuw vmbo-schoolgebouw voor betekenisvol onderwijs terwijl de school door blijft gaan op de bestaande locatie is een uitdaging. De gewenste kleinschaligheid, het meenemen van het personeel en de afweging tussen renovatie of nieuwbouw zijn onderwerpen die aan de orde waren. Hoe zorgt u dat u niet alleen voor morgen maar ook voor de komende decennia bouwt? Hoe ga je om met thema’s zoals gezondheid en circulariteit? In de nieuwbouw van de Bossche Vakschool, onderdeel van OMO, nemen wij u graag mee in de diverse vraagstukken.

De directie van de school, de projectmanager en andere experts delen hun kennis graag met u. De nieuwbouw van de Bossche Vakschool is door HEVO begeleid van Programma van Eisen tot en met de realisatie. Uiteraard krijgt u de mogelijkheid om de nieuwbouw tijdens een rondleiding te bezichtigen. 

Het inhoudelijke programma sluiten we af met een borrel waarbij u de gelegenheid heeft om op informele wijze kennis en ervaringen uit te wisselen.

Datum en locatie

Donderdag 30 november 2023, Bossche Vakschool, Hervensebaan 5, 5232 JL 's-Hertogenbosch.

Doelgroep

De kennisbijeenkomst is bedoeld voor schoolbesturen, schoolleiding en onderwijshuisvestings­adviseurs van gemeenten. Deelname is gratis.

Programma

Wilt u deelnemen?

Meld u aan voor de kennisbijeenkomst.

Aanmelden voor de kennisbijeenkomst Bossche Vakschool

Meer weten?

Neem dan contact op met:

Bel me terug