Menu

4 december 2020

Gemeente 's-Hertogenbosch krijgt 50 bomen

HEVO viert haar 50-jarig jubileum door 50 bomen te schenken aan de gemeente ’s-Hertogenbosch en te helpen bij het planten. Met deze bijdrage wil HEVO haar streven naar duurzaamheid en circulariteit benadrukken. Het belang van bomen voor een gezonde samenleving komt overeen met onze visie dat inspirerende en gezonde huisvesting bijdraagt aan een gezonde, toekomstbestendige wereld, sterkere gemeenschappen en individueel geluk en welzijn. De best mogelijke kwaliteit van de gebouwde omgeving leidt tot verbetering van het leef- en werkcomfort op vele fronten.

We hebben ervoor gekozen om deze bomen in onze vestingstad ’s-Hertogenbosch te planten. De locatie is Maliskamp bij het hockeyveld, aan de Jos de Letterlaan. Dit is een plek waar veel wordt gewandeld en in de omgeving wordt gesport. We hebben onze handen uit de mouwen gestoken en gingen letterlijk met laarzen aan en de schop in onze handen aan de slag! 

Dit jaar was ook hét jaar om onze kennis en ervaring te laten zien op tal van vakgebieden, evenals de toekomstvisie die wij hebben op actuele thema’s. De intentie was om 12 artikelen uit te brengen, maar uiteindelijk hebben we zoveel kennis te delen dat het 13 artikelen zijn geworden.

Op vrijdag 4 december 2020 hebben Ewoud van der Sluis (directievoorzitter) en Michiel Otto (directeur) gezamenlijk de eerste boom gepland.
Ewoud van der Sluis

Meer weten?

Neem dan contact op met Ewoud van der Sluis, telefoon 073 6 409 409

Deel deze pagina via