Menu

15 april 2021

HEVO steunt het ChildsLife Learn programma

Dankbetuiging van ChildsLife na de HEVO-actie 'Trek er op uit'

Voldoende bewegen en mentaal fit blijven zijn nu - in coronatijd - extra belangrijk. Om regelmatig te blijven bewegen hebben alle HEVO-collega’s het ‘ommetje’ (om te lopen) van de Nederlandse Hersenstichting gedownload. In de maand maart zijn er in totaal 1.763 ommetjes gelopen en maken we 1.763 euro over aan ChildsLife. Op deze manier hebben we op een actieve manier een bedrag bij elkaar verzameld voor ChildsLife.

Reactie ChildsLife

HEVO steunt het ChildsLife Learn programma
Onderwijs is de sleutel tot een betere toekomst - een toekomst zonder armoede. Toch gaan miljoenen kinderen over de hele wereld nog steeds niet naar school. Samen kunnen we daar verandering in brengen!

Alleen met de hulp van supporters, zoals HEVO, is ChildsLife in staat om onderwijs toegankelijk te maken voor mensen die in extreme armoede leven. ChildsLife bouwt scholen (van basisschool tot beroepsopleiding) en zorgt voor schoolmeubilair, lesmateriaal, schoolmaaltijden en watervoorzieningen. Ook begeleidt ChildsLife scholen naar zelfredzaamheid met innovatieve en praktische oplossingen, zoals de installatie van groentekassen. Het Learn programma omvat ook projecten zoals studiebeurzen voor meisjes, preventie van meisjesbesnijdenis en business trainingen voor hiv-moeders.

ChildsLife heeft al duizenden kinderen, jongvolwassenen en vrouwen geholpen aan een betere toekomst door onderwijs toegankelijk te maken.

ChildsLife is een ervaren, compacte en transparante NGO en biedt grassroots support met kleinschalige programma's in Oost-Afrika en Oost-Europa. Samen met lokale gemeenschappen bouwt ChildsLife aan oplossingen voor een duurzame toekomst. Een toekomst zonder armoede!

Victoria at Maasai Oloropil primary school, Kenya. Built by ChildsLife 2019
Michiel Otto

Meer weten?

Neem dan contact op met Michiel Otto, telefoon (073) 6 409 409

Marcel Jacobs

Of neem contact op met Marcel Jacobs, telefoon (073) 6 409 409

Deel deze pagina via