Menu

30 januari 2019

Is uw kantoor nog wel fit for purpose?

Op die vraag geeft de Office Fitness Scan u een duidelijk antwoord

Organisaties veranderen, inclusief de omgeving waarin zij actief zijn. Ook veranderen de eisen die we aan onze kantooromgevingen stellen om productief en plezierig te kunnen (samen)werken. Maar uw kantooromgeving verandert nauwelijks tijdens de contractperiode. Is uw kantoor nog wel in conditie?

U kunt de waarde van uw kantoor op verschillende manieren beoordelen, variërend vanuit het perspectief van de CEO, de gebruiker, de facilitair manager en uw CFO. Het is wenselijk om daarbij een balans te hebben tussen de rationele en emotionele aspecten voor uw kantoor en tussen de investering en de productiviteit.

Bij het uitvoeren van de Office Fitness Scan beoordelen we samen met u in een kort onderzoek of de balans in uw situatie nog voldoende aanwezig is en bepalen we wat uw verbeterpotentie is. De resultaten worden in een duidelijke rapportage aan u gepresenteerd.

Download de Office Fitness Scan voor meer informatie:

Download Office Fitness Scan

We creëren intelligente en duurzame kantooroplossingen en adviseren u graag over 'mensgerichte’ werkplekken volgens de principes van Office2Flow.

We zijn actief in de markten kantoren en bedrijfshuisvesting, onderwijsgemeenten en sport.

Willem Adriaanssen

Meer weten?

Wilt u meer informatie over dit onderwerp, neem dan contact op met Willem Adriaanssen, telefoon (073) 6 409 409

Deel deze pagina via