Menu

Masterclass verduurzamen zorgvastgoed

Gratis masterclass voor bestuurders en vastgoedmanagers - extra datum

De masterclass op 23 mei 2019 is volgeboekt. Op donderdag 26 september 2019 wordt weer een masterclass verduurzamen zorgvastgoed gehouden.  

Door het klimaatakkoord staat duurzaamheid meer dan ooit in de belangstelling. Ook de zorgsector komt in beweging: 132 partijen ondertekenden de Green Deal Duurzame Zorg.
In de zorg is duurzaamheid echter breder dan het terugdringen van de CO2-uitstoot. Verduurzaming van zorgvastgoed gaat naast energiebesparing ook over functionaliteit, toekomstbestendigheid en gezondheid.

Op 26 september 2019 organiseren we tussen 12.00-17.00 uur een praktische masterclass, waarin deze thematiek aan de orde komt. In dialoog met u spreken we over het:

  • Formuleren van een duurzame vastgoedstrategie in een strategisch vastgoedplan.
  • Slim verduurzamen en transformeren van zorgvastgoed. Welke kansen benut u bij transformatie, renovatie of herbestemmen?
  • Positieve effect van een duurzaam gebouw op het welbevinden en de gezondheid van cliënten en personeel.


Praktijkcase

Tijdens deze masterclass is er voldoende ruimte voor interactie en discussie. Ook praktijkcases kunnen worden ingebracht en zullen worden behandeld, mits hiervoor voldoende tijd is en deze voldoende aansluiten bij het thema.

Wilt u deelnemen?

Meld u aan voor de masterclass 'Verduurzamen zorgvastgoed' op donderdag 26 september 2019 (12.00-17.00 uur), locatie kantoor HEVO 's-Hertogenbosch.

De sprekers zijn Patricia van Hest en Michel Drenth met gastspreker Anja Dirks (Studio id+).

Op verzoek organiseren wij voor groepen ook een excursie, workshop, lezing of een combinatie hiervan. Klik hier voor meer informatie.