5 september 2017

Slim organiseren onderhoud, energie en duurzaam beheer

Bij de exploitatie van gebouwen verwachten eigenaren en gebruikers dat er in het geheel geen problemen zijn. En als er zich een storing voordoet dat deze direct is opgelost. Wat veel mensen zich niet realiseren is dat de gekozen vorm van hoe het onderhoud en de exploitatiediensten zijn georganiseerd een sterk effect heeft op de kosten en het uiteindelijke resultaat.

Gebouweigenaren onderschatten het belang van de organisatiewijze van het beheer regelmatig en maken niet altijd expliciet een keuze voor een passende manier van organiseren. Vaak wordt vanuit ervaringen uit het verleden en onbekendheid met alternatieve organisatievormen ervoor gekozen om op basis van uurtje-factuurtje onderhoudspartijen in te schakelen, zonder garanties op het resultaat. Een goede strategie voor beheer en onderhoud geeft echter ook ruimte voor verduurzaming.

Onze experts schreven een whitepaper die inzicht geeft in de beheerorganisatievormen voor onderhoud/exploitatie en u helpt in het keuzeproces voor een van de vormen.

Vraag de Whitepaper 'Slim organiseren van duurzaam beheer, onderhoud en energiemanagement van huisvesting' kosteloos op. Stuur ons een e-mail en u ontvangt de publicatie in uw mailbox.

Het ontwerpen van een passende organisatiewijze voor huisvesting of exploitatie is een belangrijk onderdeel van HEVO’s adviespraktijk. Wij ondersteunen onze opdrachtgevers bij het optimaal vertalen van hun huisvestingsdoelstellingen naar een maatwerkoplossing. De kennis die wij hierover hebben delen wij graag. Dit doen wij ook door het geven van cursussen. Indien u hierin geïnteresseerd bent, kunt u contact opnemen met de onderstaande contactpersonen.

Deel deze pagina via