Menu

1 mei 2018

Tips & Tricks

Weten wat HEVO voor u kan doen?

HEVO kan uw organisatie helpen een gastvrije en succesvolle zorgorganisatie te zijn door het toepassen van deze tips & tricks en uw locatie een gastvrij en onderscheidend karakter te bieden.

 
 

HEVO helpt u bij het focussen op een voor uw organisatie werkbaar woonzorgconcept, we doen marktonderzoek zodat u weet wat voor klanten er in uw werkgebied zijn en helpen u door in gesprek te gaan en duidelijk te krijgen wat de klanten willen ten aanzien van wonen en zorg. We helpen u bij het zoeken van de best passende locatie door middel van locatieonderzoek en brengen u in contact met financierders. Én HEVO zorgt voor inzicht in uw businesscase! Een kloppende businesscase is essentieel zodat u uw unieke woonzorgconcept kunt realiseren en uw personeel en bewoners de aandacht krijgen die ze verdienen.

Een belangrijk uitgangspunt hierbij is dat we het vanuit een integrale benadering bekijken. We hebben hiervoor verschillende tools en praktische stappenplannen.

Vijf onderwerpen zijn daarbij van belang


Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?

De komende maanden geeft HEVO In een serie artikelen nieuwe inzichten in verschillende woon-zorgtrends en innovatieve aspecten van zorgvastgoed, met achtergronden, interviews en best practices. Wilt u deze informatie ontvangen?

Ja, ik word graag geïnformeerd

Deel deze pagina via