Menu

dashboard voor kantoren

Wij hebben een instrument ontwikkeld waarmee u met een snelle vingeroefening een scenario voor uw kantoor bij invoering van Het Nieuwe Werken kunt doorrekenen.

Of u nu gebruiker of eigenaar bent van een kantoorgebouw, Het Nieuwe Werken kan u voordelen bieden. Als gebruiker kan HNW, naast de kwaliteitsverbetering en de daarbij passende werkomgeving van uw organisatie, een aanzienlijke besparing opleveren op uw huisvestingskosten. Als eigenaar kunt u de verhuurbaarheid van uw kantoor verhogen, al dan niet in samenspraak met uw huidige of nieuwe huurder.

Dashboard voor kantoorgebruikers

Besparing op huisvestingslasten is in de regel niet de reden om over te stappen op Het Nieuwe Werken, maar met een nieuwe manier van werken volgt automatisch ook een nieuw werk- en kantoorconcept. Op die manier kunt u uw nieuwe manier van werken optimaal ondersteunen. In de meeste gevallen leidt dit ook tot een besparing op de huisvestingslasten. Ons dashboard voor kantoorgebruikers geeft u de mogelijkheid om snel de ruimtelijke en financiële gevolgen van verschillende scenario’s in kaart te brengen.

Dashboard voor kantooreigenaren

Leegstand van kantoren is aan de orde van de dag. U kunt als eigenaar afwachten, maar u kunt ook investeren in uw kantoorgebouw en actief met potentiële huurders naar oplossingen zoeken. Het Nieuwe Werken kan daarbij een oplossing bieden. Ons dashboard voor kantooreigenaren laat op basis van de benodigde investering en de waardestijging van uw gebouw snel zien of u een haalbare businesscase heeft.

Alexandra Meeuwisse

Interesse in het dashboard HNW?

Vraag het aan Alexandra Meeuwisse, telefoon (073) 6 409 409

Het Nieuwe Werken

Hoe maakt u Het ‘Nieuwe Werken’ (of ‘Anders Werken’) tot een duurzaam succes? Lees verder.

Lees alles over

Gerelateerde thema's