Menu

Verbouw- en inrichtingsmanagement

Als uw huisvesting niet meer passend is, helpt HEVO u bij het vinden van de juiste oplossing. Biedt uw huidige pand nog voldoende mogelijkheden, dan begeleiden wij de herinrichting of verbouwing voor u. Moet u op zoek naar een andere locatie, dan ondersteunen wij u bij die zoektocht én zorgen we ervoor dat uw nieuwe huisvesting aan al uw wensen voldoet.

Gefundeerde keuzes

Het primaire proces van uw organisatie is leidend; de indeling en inrichting moet daar optimaal ondersteunend aan zijn. Doordat we vooraf de juiste vragen stellen, kunt u gefundeerde keuzes maken. Hoeveel ruimte heeft u nodig? Heeft u behoefte aan overlegruimtes, concentratieruimtes of juist flexibele werkplekken? Zijn er andere installaties nodig of compleet nieuwe verbindingswegen? Nog voordat een makelaar of zelfs maar een pand in beeld is, weet u precies waar u naar op zoek bent.

Eén aanspreekpunt, maximale zekerheid

We coördineren de verschillende leveranciers en hebben op alle gebieden de vereiste expertise in huis om mee te denken, aan te sturen en te beoordelen. De meest verregaande vorm van zekerheid bieden we door middel van risicodragend projectmanagement. Hierbij nemen we het risico van de herinrichting of verbouwing van u over en geven we harde garanties op kwaliteit, budget en planning. Zodra het zover is, ontzorgen we u ook bij de verhuizing. Lees meer over verhuismanagement.

Jan Bonnemaijers

Wilt u meer weten over uw mogelijkheden?

Neem contact op met Jan Bonnemaijers, telefoon (073) 6 409 523