Menu

Verbouw- en inrichtingsmanagement

De inrichting van uw gebouw moet ervoor zorgen dat uw onderneming optimaal rendeert. Een inrichting die voldoet aan de eisen van de komende tijd en aan de wensen van u en uw medewerkers. Wij organiseren niet alleen het gehele ontwerp- en bouwtraject, maar nemen ook de aansturing van uw verhuizing uit handen, zodat uw momenten van werkonderbreking worden geminimaliseerd.

Als uw huisvesting niet meer passend is, helpt HEVO u bij het vinden van de juiste oplossing. Biedt uw huidige gebouw nog voldoende mogelijkheden, dan begeleiden wij de herinrichting of verbouwing voor u. Moet u op zoek naar een andere locatie, dan ondersteunen wij u bij die zoektocht én zorgen we ervoor dat uw nieuwe huisvesting aan al uw wensen voldoet. 

Gefundeerde keuzes

Het primaire proces van uw organisatie is leidend; de indeling en inrichting van uw gebouw en kantoor moeten daar optimaal ondersteunend aan zijn. Doordat we vooraf de juiste vragen stellen, kunt u gefundeerde keuzes maken. Hoeveel ruimte heeft u echt nodig? Wat voor werkplekconcept past bij u? Heeft u behoefte aan overlegruimten, concentratieruimten of juist flexibele werkplekken? Wat is een uitstraling van het gebouw en het interieur waar uw (toekomstige) medewerkers en klanten enthousiast van worden? Zijn er andere gebouwinstallaties nodig of een compleet nieuwe ICT-infrastructuur? Wat is de meerwaarde van smart workplace-toepassingen? Welk meubilair kan meeverhuisd worden en wat moet er vernieuwd worden? Nog voordat een makelaar of zelfs maar een gebouw in beeld is, weet u precies waar u naar op zoek bent.

Één aanspreekpunt, maximale zekerheid

Wij begeleiden voor u het hele verdere proces: het ontwerp, de bouw, de inrichting tot en met de ingebruikname. En wij dragen daar met Risicodragend Projectmanagement de volledige verantwoordelijkheid voor, zodat u zich kunt richten op de hoofdlijnen en uw eigen werk. En dat terwijl u de optimale prijs-kwaliteitverhouding krijgt, doordat we inkoopvoordelen delen.

Ook de vaste en losse inrichting wordt door ons begeleid. We weten wat er mogelijk is en past bij uw manier van werken. Uiteraard zorgen wij voor een duurzaam eindresultaat waarbij wij onder andere het meubilair circulair inkopen. Ook de benodigde audiovisuele middelen en smart workplace-toepassingen organiseren we voor u. Samen met uw facilitaire organisatie kunnen we bekijken welke veranderingen doorgevoerd moeten worden. En zodra het zover is, ontzorgen we u ook bij de verhuizing. Lees meer over verhuismanagement.

Jan Bonnemaijers

Wilt u meer weten over uw mogelijkheden?

Neem contact op met Jan Bonnemaijers, telefoon (073) 6 409 523