Presentatie en rondleiding Dekkerswald

Van instellingsterrein naar zorgzame buurt. Dat is waar HevoFame en ZZG zorggroep samen met anderen mee bezig zijn. Ben je benieuwd hoe we dat doen? Kom dan naar onze bijeenkomst op donderdag 12 september aanstaande op Dekkerswald in Groesbeek

Het thema van de bijeenkomst is ‘van verblijf naar wonen … en samen leven, zorg weer onderdeel van de gemeenschap’.

In het afgelopen decennium heeft ZZG zorggroep samen met vele partners en met een afvaardiging van de huidige bewoners stap voor stap een zorgzame buurt ontwikkeld, zodat ook mensen die vanwege een zorgvraag op Dekkerswald wonen weer onderdeel uit kunnen maken van de samenleving. In de gebiedsgerichte visie wordt een transformatie gemaakt van verblijf op een zorgterrein naar wonen in een zorgzame buurt, waar mensen naar elkaar omkijken en samen wonen in een natuurrijke omgeving. In een eerdere fase zijn er onder het motto ‘van verblijf naar wonen’ al nieuwe woonconcepten gerealiseerd voor mensen die wonen met 24-uurs zorg. Vanuit die visie worden bewoners ondersteund in hun persoonlijke manier van leven en kunnen mensen er op basis van een nieuw concept terecht voor herstel en revalidatie.
 

U kunt zich aanmelden via de website van ZorgSaam wonen (onderstaande link). Let op: er kunnen maximaal 80 personen deelnemen én maximaal twee personen per organisatie.

NIJMEEGSEBAAN 31, GROESBEEK

aanmelden

Hulp nodig of meer weten?

Neem dan contact op met:

Bel me terug