Anne op 't Eijndt
Projectleider / Adviseur

Anne op 't Eijndt

Projectleider / Adviseur

Gezamenlijk wensen, mogelijkheden en kansen in beeld brengen om tot een passend resultaat voor de gebruiker te komen.
Anne op 't Eijndt

Bij HevoFame zijn we altijd werkzaam in de leef-, woon- en werkomgeving van mensen. Ik vind het in mijn werk als adviseur daarom belangrijk juist die mensen ook een stem te geven in het proces. Door dromen te delen blijkt door middel van creatieve oplossingen namelijk vaak meer mogelijk dan in eerste instantie werd gedacht!

 

De bebouwde omgeving fascineert me enorm. Er komen zoveel diverse onderwerpen samen, dat vergt een hoop expertise van verschillende deskundigen. Door in een integrale samenwerking van elkaar te leren kunnen we samen in onze steden en dorpen een duurzame voorraad maatschappelijke voorzieningen realiseren. 

Bij HevoFame ben ik actief binnen verschillende trajecten voorafgaand aan een ontwerp; van visieontwikkeling, via een haalbaarheidsonderzoek naar een gedragen programma van eisen. Ik krijg er energie van als ik met betrokken bewoners, werknemers en andere belanghebbenden aan de slag kan om boven tafel te krijgen waar “we” het allemaal voor doen. Wanneer dat leidt tot een gedeeld resultaat waar mensen prettig kunnen leven is het voor mij geslaagd. 
 


Publicaties van Anne op 't Eijndt

Geen publicaties om te tonen