Voor de studio van HevoFame zijn wij op zoek naar een:

Senior Architect

Over HevoFame

HevoFame is een landelijk opererende planontwikkelaar, gespecialiseerd in het ontwikkelen van woonconcepten voor kwetsbare mensen. Wij geloven dat mensen met een ondersteuningsvraag gewoon mee kunnen doen in de samenleving. Inclusiviteit begint bij de persoonlijke leefwereld van mensen. Daar heb je in de eerste plaats vitale wijken en dorpen voor nodig. HevoFame ontwikkelt op gebiedsniveau samenhangende concepten van wonen, winkelen, ontmoeten, welzijn, zorg en diensten. In samenwerking met zorgorganisaties, corporaties en beleggers worden woonconcepten ontwikkeld voor een breed aantal doelgroepen met een (intensieve) zorg- en ondersteuningsvraag.

De studio van HevoFame

De architecten en modelleurs in de studio maken deel uit van het multidisciplinaire ontwikkelteam van HevoFame, dat verder bestaat uit conceptontwikkelaars, planontwikkelaars, ontwikkelmanagers en projectmanagers. Ieder project wordt vanaf initiatief tot en met realisatie multidisciplinair ontwikkeld. Als architect ben je dus vanuit je eigen rol en verantwoordelijkheid in al deze fasen betrokken.

De projecten van HevoFame

Woonconcepten voor mensen met een zorg- en ondersteuningsvraag kenmerken zich door een hoge mate van complexiteit. Het integrale ruimtelijke concept moet mensen in de persoonlijke mogelijkheden ondersteunen en geschikt zijn voor het bieden van (intensieve) zorg. Doelgroepen waarvoor HevoFame ontwikkelt zijn onder andere ouderen met dementie en/of een somatische ondersteuningsvraag, gehandicaptenzorg, (forensische) psychiatrie en concepten voor herstel en tijdelijk te gast. De projecten zijn steeds vaker gebiedsgericht, waardoor er ook functies als winkels en andere maatschappelijke voorzieningen deel uitmaken van het totaalproject.

Wij zoeken

  • Een ervaren vakman/vakvrouw met minstens tien jaar ervaring die zich sterk voelt aangetrokken tot de maatschappelijke visie op basis waarvan HevoFame projecten ontwikkelt.
  • Je bent in staat volledig zelfstandig de functie van architect in het ontwikkelteam te vervullen.
  • Je hebt een sterk ontwikkeld gevoel voor ontwikkelprocessen en een sterke visie en de flair opdrachtgevers, bewoners, gebruikers en omwonenden mee te nemen in het ontwerpproces. 
  • Je bent goed in het ontwerpen vanuit programma en functionaliteit met veel affiniteit voor de stedenbouwkundige context en je bent in staat aansprekende ontwerpen te maken.
  • Je hebt een afgeronde opleiding Architectuur aan de Technische Universiteit of Academie van Bouwkunst, ervaring met Revit, In-design en Photoshop heeft de voorkeur.

Ga jij deze uitdaging aan?

Mail dan jouw motivatie en cv naar Marijke Schilderspel,
HR adviseur: marijke.schilderspel@hevo.nl, tel. 06-10891073.

Voor vragen kun je ook contact opnemen met Henk Vonk,
directeur: hvonk@famegroep.nl, tel. 06-53812050.