HevoFame zoekt voor uitbreiding van het team een:

 

(Junior) Project Controller

 32 - 40 uur, Zwolle

De uitdaging

Groeien in het vakgebied projectadministratie en -control, bijdragen aan indrukwekkende vastgoed projecten, samenwerken met fijne collega’s en een kans om verantwoordelijkheden naar je toe te trekken. Kom werken voor HevoFame. HevoFame maakt onderdeel uit van HEVO en is de expert in huisvesting en vastgoed met advies en bouwmanagement opdrachten in de zorg. Met jouw functie draag jij direct bij aan opvallende en unieke vastgoed objecten in Nederland.

De organisatie is succesvol en groeit. We zoeken een intelligente en energieke professional die het leuk vindt om heel breed uitgedaagd te worden en die mee kan groeien: van projectadministratie en facturatie, tot betrokkenheid bij AFAS implementatie, aanbestedingen en maandafsluitingen. 
 

De organisatie

HEVO bestaat meer dan 50 jaar en heeft een vestiging in 's-Hertogenbosch en Zwolle. Er zijn ruim 100 medewerkers werkzaam. Als specialist ondersteunt en regisseert men complexe huisvestings¬vraagstukken. De experts werken door heel Nederland voor opdrachtgevers voor wie bouwen meestal geen dagelijkse kost is. De projecten lopen uiteen van strategisch advies en het begeleiden van bouwtrajecten inclusief risicodragend projectmanagement tot en met de oplevering en monitoring daarna. De werkterreinen waar men heer en meester is, zijn onderwijs en zorg, gemeenten en bedrijfsleven. Een voorbeeld? Monumentale fabriek wordt inspirerende school met nevenfuncties. Gaaf toch?

De adviseurs en projectmanagers behoren tot de top van Nederland en de drijfveren zijn: betrokkenheid, creativiteit en verantwoordelijkheid nemen. Herken jij je hier ook in? Lees verder of reageer direct. 

De functie

Als (junior) project controller ondersteun je bij de uitvoering van de gehele (projecten)administratie van activiteiten van HevoFame (locatie Zwolle).  

Wat doe je precies? 
Jij hebt wekelijks overleg met projectadviseurs die verantwoordelijk zijn voor diverse advies en bouwmanagement projecten. In overleg met de projectverantwoordelijke stel je financiële prognoses op, en verzorg je de controle en administratieve verwerking van financiële gegevens. Je bent verantwoordelijk voor de tijdige facturatie van de termijnfacturen en meer- en minderwerk aan de opdrachtgever. Ook zorg je voor een correcte registratie van binnenkomende facturen.

De organisatie groeit en jij kunt meegroeien. Je werkt nauw samen met de financial accountant en een collega project controller en vult aan waar mogelijk; bijvoorbeeld bij de jaarrekening opmaak. 
Je helpt mee met het inrichten van de implementatie van het nieuwe ERP-systeem AFAS. Je signaleert mogelijkheden voor verbeteringen en komt met voorstellen voor verbetering.
 

Wat breng jij?

 • Jij bent enigszins ongeduldig en ondernemend;
 • Je bent nieuwsgierig en leergierig
 • Je bezit al adviesvaardigheden of hebt de juiste competenties om dit te ontwikkelen;
 • Je kunt zelfstandig werken, maar houd ook van een open, collegiale samenwerking in teamverband;
 • Je bent cijfermatig sterk, werkt nauwkeuring en bent analytisch vaardig;
 • Je beschikt over een HBO opleiding op financieel/economisch gebied.

Wij bieden:

 • Een gevarieerde baan bij een creatieve vastgoedspecialist mét maatschappelijk impact.
 • Alle vrijheid voor eigen initiatief, persoonlijke groei en ontwikkeling. 
 • Een bruto jaar salaris van € 50.000 - € 70.000  (bij een fulltime contract).
 • Winstdeling en een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. 
 • Een opleiding volgen behoort tot de mogelijkheden. 

Deze sollicitatie draait om jou


Ben je nieuwsgierig geworden? Je mag kiezen hoe het nu verder gaat. Even ontspannen kennis maken met koffie erbij? Of meteen solliciteren? Beide is mogelijk. 
 

Meer informatie en reageren

De werving en selectie voor deze functie wordt verzorgd door talent in finance. Contactpersoon is Jan Smith, 06-54301205. Jan@talentinfinance.nl

Heb je interesse? CV  of motivatiebrief is niet nodig. Laat mij op jouw manier weten dat je interesse hebt via app, mail of LinkedIn. ​​​​​​​