Masterclass strategisch aanbesteden onderwijshuisvesting

Maak van een aanbesteding een winnende aanbesteding

Om onderwijshuisvesting te realiseren zijn aanbestedingsĀ­processen onvermijdelijk. De huidige overspannen bouwmarkt maakt dat het succesvol selecteren van de juiste partijen vaak een stressvol en tijdsintensief traject is. Door goed aan te besteden kunt u de regie zelf in handen houden.

Daarnaast zijn er allerlei juridische aspecten voor het aanbesteden en waar rekening mee gehouden moet worden. De benodigde ontwerp- en bouwdisciplines contracteren met een passende bouworganisatievorm vraagt om specialistische kennis en een goed inzicht in de behoefte van de opdrachtgever en gebruikers. De regelgeving wordt vaak als beknellend ervaren, maar blijkt ook kansen te bieden. Wat zijn voor u als bestuurder de knoppen om aan te draaien om een aanbesteding van diensten en werken voor onderwijshuisvesting te organiseren en uw doelen te realiseren?

Deze thema’s komen aan bod in deze masterclass en leert u de cruciale elementen van een succesvol aanbestedingstraject kennen.

De masterclass is bedoeld voor bestuurders en directeuren in het onderwijs. Deelname is gratis.

Programma

WILT U DEELNEMEN?

Meld u aan voor de masterclass 'Strategisch aanbesteden onderwijshuisvesting' op dinsdag 13 november 2018 (12.15 - 15.00 uur), locatie kantoor HEVO 's-Hertogenbosch.