Menu

ing. Henrie van den Berg

Senior projectmanager

henrie.berg@hevo.nl

Het realiseren van een visie. Dat is mijn uitdaging!

Iedere opdrachtgever is uniek. Iedere opdrachtgever heeft bepaalde doelen die hij wil bereiken, een visie. Achter iedere opdrachtgever staat een team met verwachtingen. Ieder project is uniek. Ieder project heeft zijn specifieke kenmerken, risico’s en kansen. Ik ga graag met de opdrachtgever in gesprek om de juiste balans te vinden waarbij zijn visie centraal staat. Ik sta graag in de schoenen van mijn opdrachtgever.

Met het samenstellen van een team van specialisten, teamdynamiek zorg ik ervoor dat alle belangen maximaal worden waargemaakt en zelfs overtroffen worden.

Ik haal voldoening uit succes.

Bij HEVO ben ik actief in de sector onderwijs en sport, van primair tot universitair onderwijs en van gymzaal tot topsporthal. Voorheen heb ik veel ervaring opgedaan bij diverse ontwikkelende aannemers. Door mijn kosten- en uitvoeringsdeskundigheid ben ik dan ook goed in staat om de keuzes in een ontwerpproces te overzien.

Om te kunnen presteren in een stevig proces, een complex project, groot of klein is niet alleen ervaring vereist. Ik heb een hoge eigen verantwoordelijkheid en ben vastberaden om de juiste vertaalslag te maken. Hierbij denk en handel ik als persoon altijd vanuit de belangen van alle betrokkenen.

Henrie van den Berg

Laten we onderzoeken wat we voor elkaar kunnen betekenen

Neem contact met me op, telefoonnummer (073) 6 409 409