Menu

Iris van de Craats

Projectleider / Adviseur

iris.vandecraats@hevo.nl

Met de juiste aanpak en visie is het mogelijk om huisvesting te realiseren waar gebruikers beter van worden. Dat is de reden waarom ik enthousiast ben geworden over vastgoed en in het bijzonder over het publieke domein. Scholen waar kinderen beter kunnen leren, zich beter kunnen ontwikkelen. Kantoren met een gezonde luchtkwaliteit, waar werknemers iedere dag met een goed gevoel naar huis gaan. Verzorgingstehuizen die écht ontworpen zijn om het leven van ouderen zo comfortabel mogelijk te maken.

Dat huisvesting echt bijdraagt aan de beleving van de gebruiker, daar krijg ik energie van.

De juiste aanpak is in mijn ogen een gezamenlijke inspanning, het bundelen van krachten. Iedereen heeft zijn eigen expertise, door te weten waar de ander goed in is en waar je eigen kracht ligt ontstaat de beste samenwerking. Hierbij zijn communicatie, teamspirit en vertrouwen de sleutel.

De stenen zijn het middel, maar het doel is de ervaring van de gebruiker.

Naar mijn mening moet dit de visie zijn in ieder project. Door te leren wat er écht speelt bij de organisatie die je adviseert en door de gebruiker centraal te stellen, kun je de behoefte bedienen waarvan de gebruiker nog niet wist dat die bestond. Daar ligt wat mij betreft de uitdaging die je moet opzoeken. Uitdagingen houden je scherp en zorgen voor de mooiste resultaten en met de brede expertise van HEVO kunnen we deze uitdagingen ook echt aangaan.

De maatschappelijke betrokkenheid en de passie voor het behalen van de mooiste resultaten in het publieke domein maken dat ik mij op mijn plek voel bij HEVO.