Menu

ir. Marloes Kursten

Adviseur

marloes.kursten@hevo.nl

Voor wie anders kijkt is niets onveranderlijk.

Hoe kan het proces van de gebruiker optimaal gehuisvest worden? Dat is een vraag die mij bezig houdt. Hoe krijgt de opdrachtgever wat hij of zij nodig heeft? De gebruiker centraal stellen; nu, maar ook in de toekomst. Huisvesting als middel en niet als doel.

Ik doorloop een traject graag samen met de opdrachtgever met een open vizier en frisse blik. Door vragen te stellen en te horen wat de opdrachtgever vertelt komen ook de latente behoeften in beeld.

De vraag achter de vraag. Hier ligt vaak de oplossing.

Ieders belang moet in beeld zijn, dan kan gezamenlijk tot een echte oplossing gekomen worden.

Als je dingen doet zoals je ze altijd doet, dan krijg je wat je altijd kreeg. Ik ben me hier van bewust en vind het interessant om dit toe te passen in mijn projecten. Doen we dingen omdat we ze nu eenmaal altijd zo doen? Iedere situatie kent haar eigen oplossing en die kan uit onverwachte hoek komen. Dat spreekt mij aan.

Ik ben een teamspeler, sta open voor overleg en maak me graag nieuwe dingen eigen.

In mijn rol als adviseur binnen HEVO begeleid ik organisaties in hun ontwikkeling naar nieuwe en inspirerende werkomgevingen, onderwijspartijen bij het vormen van hun visie op hun huisvesting, het bedrijfsleven bij hun huisvestingsvragen en nog veel meer leuke en afwisselende opdrachten waarbij ik me heel betrokken voel.

Marloes Kursten

Laten we onderzoeken wat we voor elkaar kunnen betekenen

Neem contact met me op, telefoon (073) 6 409 409