Menu

Myrthe Mulder MSc

Projectleider / Adviseur

myrthe.mulder@hevo.nl

1 + 1 = 3: met een groepsgerichte aanpak en vertrouwen het gezamenlijke doel bereiken

Vastgoed realiseren voor een generatie die haar toekomstdromen gaat waarmaken, dat is een droom die voor mij werkelijkheid is geworden.

Vastgoedontwikkelingen zijn op dit moment booming in ons dichtbevolkte land. Nieuwbouwwijken herrijzen uit het landschap en binnenstedelijke ontwikkelingen zijn alledaags. Vanuit mijn maatschappelijke betrokkenheid vind ik het belangrijk dat in deze economisch aantrekkelijke tijd ook gebouwd wordt aan maatschappelijk vastgoed. Onderwijs voor de jongere generatie, maar ook zorgfaciliteiten en zorgcomplexen.

Bij HEVO heerst deze cultuur van maatschappelijke betrokkenheid en dat is de reden dat ik mij hier thuis voel. Werken in een dynamische omgeving, met een verscheidenheid aan projecten en opdrachtgevers. Als projectleider/adviseur heb ik dan ook ervaring met de ontwikkeling en realisatie van diverse typen (maatschappelijk) vastgoed, vanuit diverse invalshoeken.

Kenmerkend aan mijn werkwijze is mijn kritisch-analytische houding, waarmee ik mij projecten en nieuwe informatie snel eigen maak

Door de juiste vragen te stellen achter de vraag van de opdrachtgever komen en, nog belangrijker, te weten te komen wat de vraag achter de vraag is. Wat zijn de kaders, randvoorwaarden, wensen en eisen vanuit de gebruiker(s) voor hun huisvesting. Wanneer dit helder is, is het pas haalbaar om huisvesting te realiseren die past bij de wensen van de gebruiker(s). Van deze zoektocht en het uiteindelijke resultaat word ik enthousiast!

Mijn werkwijze kenmerkt zich daarnaast ook door een groepsgerichte aanpak

Samenwerking, vertrouwen en open communicatie stel ik voorop. Met enthousiasme, energie en betrokkenheid mensen helpen, die misschien maar één keer in hun carrière als onderwijzer een nieuwbouw-/renovatietraject doorlopen. Daarnaast kritische bewoners, ouders en betrokkenen meekrijgen in het enthousiasme om een complex traject gemakkelijker te maken om de huisvesting te realiseren waar iedereen blij van wordt.

Ik ben er van overtuigd dat vertrouwen, open communicatie en helderheid de sleutel zijn naar het daadwerkelijk omdraaien van de sleutel in het slot om het gebouw in gebruik te nemen.