Menu

Vacature adviseur huisvesting

Voor opdrachtgevers met complexe huisvestingsvraagstukken creƫert HEVO bijzondere huisvesting met de hoogst mogelijke kwaliteit. Onze adviseurs en projectmanagers behoren tot de top van Nederland. Drijfveren zijn betrokkenheid, creativiteit en verantwoordelijkheid nemen. Van advies tot bouwmanagement: wij geven resultaatsgaranties in onderwijs en zorg, voor gemeenten en het bedrijfsleven.

Veranderingen in het primaire proces gaan vaak samen met veranderingen in huisvesting. Als huisvestingsadviseur vertaal je de visie van de opdrachtgever in vernieuwende en creatieve huisvestingsoplossingen. Je adviseert opdrachtgevers over wat optimaal mogelijk is. Je werkzaamheden bestaan uit: haalbaarheidsonderzoeken, locatiestudies, landelijke onderzoeken (routekaart duurzaamheid), Integrale Huisvestingsplannen, opstellen Programma's van Eisen en inpassingsstudies.

Wij bieden

  • Een uitdagende baan bij een creatieve vastgoedspecialist op het gebied van huisvestingsadvies en projectmanagement.
  • Je krijgt alle vrijheid voor eigen initiatief, persoonlijke groei en ontwikkeling.
  • Mens en kennis staan bij ons centraal en wij behoren tot de top van Nederland. We willen graag dat jij ons team komt versterken, waarbij je wordt gestimuleerd om het beste uit jezelf te halen.
  • Uiteraard krijg je een marktconform salaris en een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.


Jouw profiel

  • Je hebt minimaal 3 raar relevante ervaring als huisvestingsadviseur en ten minste affiniteit met maatschappelijke huisvesting.
  • Je weet wat er op het gebied van vastgoed- en huisvestingsconcepten speelt en hoe hier bij aan te sluiten met adviezen voor passende huisvestings(verander)trajecten.
  • Ondernemerschap en een drive voor hoge kwaliteit zijn vereisten.
  • Je kunt je zowel mondeling als schriftelijk goed uitdrukken. Je innoveert graag en bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in een of meerdere maatschappelijke sectoren. Je doet graag kennis op en kunt deze ook makkelijk toepassen.
  • Je beschikt over een hbo- of wo-werk- en denkniveau.


Solliciteren

Ga jij deze uitdaging aan? Mail dan je cv en motivatie naar marijke.schilderspel@hevo.nl.

Marijke Schilder Spel

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marijke Schilder Spel, telefoon 073 6 409 409