Menu

Young professional aan het woord

Lizet Geertsma over werken bij HEVO

Wie: Lizet Geertsma
Wat: projectleider/adviseur HEVO
Vooropleiding: Bouwkunde TU/e (master Construction Management & Engineering)
Interne opleiding: traineeship HEVO 2016-2018
Kiest voor HEVO omdat: ik bij een bedrijf met een uitstekende naam veel kennis en ervaring kan opdoen in de hele breedte van het werkveld.


Grootste ontdekking tijdens mijn traineeship:

Dankzij de brede oriƫntatie kreeg ik ook een bredere blik en realiseerde ik me dat advieswerk me net zo goed ligt als projectmanagement.

Waarom ik bij HEVO werk?

Omdat ik bij dit fijne bedrijf een brede basis voor mijn toekomst kan leggen. Tijdens mijn tweejarig ontwikkelprogramma heb ik alle tijd en ondersteuning gekregen om me praktisch te ontwikkelen tot een young professional. Je krijgt volop ruimte om jezelf te ontwikkelen én goede ondersteuning en coaching om te groeien in je vak. Die balans is perfect als je de ambitie hebt om te ontdekken waar jouw talenten binnen ons vakgebied liggen.

Slimme keuze

HEVO biedt starters veel kansen. Alleen al daarom is werken bij HEVO een slimme keuze. Wie wil er nou niet bij een gerenommeerd, ambitieus en gezellig bedrijf beginnen? HEVO heeft je veel te bieden. De drie belangrijkste zaken deel ik graag met je …

1. Leren bouwen op vakkennis
HEVO heeft enorm veel kennis in huis. En wat zo bijzonder is: collega’s delen die kennis erg graag met opdrachtgevers én met collega’s. Je leert bij HEVO bouwen op elkaars vakkennis. Die open, transparante houding zit in het DNA van HEVO. Je werkt bij ons niet alleen, maar samen. Steeds weer bundelen we intern onze kennis en ervaring om aan opdrachtgevers de beste oplossing te bieden. Ook bijzonder: HEVO is expert in Risicodragend Projectmanagement (RPM) en biedt daardoor veel uitdagende projecten. En omdat we ons bezig houden met huisvestingsvraagstukken voor het hele maatschappelijke veld (zorg, onderwijs en sport) doe je ervaring op in alle facetten van de vastgoedmarkt.

2. Werkenderwijs je talenten ontdekken
Bij HEVO ontdek je werkenderwijs je eigen talenten. Je werkt aan concrete projecten en kiest zelf wat je wilt leren. Dat vraagt ook wat van je. Je moet initiatief durven nemen, actief aan de slag gaan en zelf accenten leggen in je eigen ontwikkelprogramma. Maar daar krijg je ook heel veel voor terug! Je doet ervaring op in advieswerk, projectmanagement, procesmanagement, kennismanagement en verandermanagement. Die veelzijdigheid zorgt – samen met het brede werkveld van HEVO – dat je kunt ontdekken waar je goed in bent en wat je leuk vindt!

3. Jouw toegevoegde waarde wordt gezien
Bij HEVO gunnen we dat elke collega slaagt. Dat betekent ook dat vanaf het begin jouw toegevoegde waarde door collega’s gezien wordt. Als young professional heb je een nieuwe, open blik, die heel waardevol kan zijn. Deze erkenning geeft je vertrouwen en motiveert je om je te ontwikkelen. Jij leert van anderen en anderen leren van jou. Die houding zit heel diep bij HEVO. Dat geeft jou alle ruimte om te kunnen groeien. En het weerspiegelt dat bij HEVO de sfeer heel open en transparant is.

Marijke Schilder Spel

Wil jij als young professional bij HEVO aan de slag?

Neem dan contact op met Marijke Schilder Spel. Zij vertelt je graag meer over de kansen die je bij HEVO krijgt.