Menu

Whitepapers

Whitepaper SLIM organiseren & aanbesteden van huisvesting

Het succes van uw project begint bij het organiseren van een slimme samenwerking. Er zijn  verschillende samenwerkingsvormen mogelijk, ieder met zijn eigen voor- en nadelen. Deze whitepaper geeft een bondig inzicht in de verschillende mogelijkheden en licht de theorie toe met concrete uitgevoerde projecten waarin wij onze ervaringen delen.

Aanvragen Whitepaper SLIM organiseren & aanbesteden van huisvesting

Whitepaper Office2Flow: u gaat voor topprestaties

Wist u dat een werkomgeving kan bijdragen aan de juiste flow? Een doordacht werkplekconcept is essentieel om de veranderingsprocessen in je organisatie in de praktijk te verwezenlijken en te verankeren. Daarom hebben wij Office2Flow ontwikkeld. Vraag onze gratis whitepaper 'U gaat voor topprestaties' van Office2Flow aan.

Aanvragen Whitepaper Office2Flow: u gaat voor topprestaties

Whitepaper Voorbij Het Nieuwe Werken in een inspirerende werkomgeving

Hoe maakt u Het ‘Nieuwe Werken’ (of ‘Anders Werken’) tot een duurzaam succes? Werken, waar, wanneer en hoe we willen … Die vrijheid en flexibiliteit zien organisaties en medewerkers als een meerwaarde. Maar de praktijk is vaak weerbarstiger dan het lijkt. In deze whitepaper leest u hoe onze professionals met hun integrale aanpak zorgen dat Anders Werken ook écht werkt.

Aanvragen Whitepaper Voorbij Het Nieuwe Werken in een inspirerende werkomgeving

Whitepaper 'Slim organiseren van duurzaam beheer, onderhoud en energiemanagement van huisvesting'

De gekozen vorm van hoe het onderhoud en de exploitatiediensten zijn georganiseerd hebben een sterk effect op de kosten en het uiteindelijke resultaat bij de exploitatie van gebouwen. Onze experts schreven een whitepaper die inzicht geeft in de beheerorganisatievormen voor onderhoud/exploitatie en u helpt in het keuzeproces voor een van de vormen. Vraag deze whitepaper kosteloos op.

Aanvragen Whitepaper 'Slim organiseren van duurzaam beheer, onderhoud en energiemanagement van huisvesting'

Whitepaper gewijzigde Aanbestedingswet

In 2016 is de aanbestedingswet gewijzigd. De wijzigingen zijn gericht op de toegang van ondernemers tot aanbestedingsprocedures, het verminderen van de lasten, mogelijkheid om strategische doelstellingen als innovaties en duurzaamheid in procedures mee te nemen, flexibiliteit van de procedures, en integriteit bij aanbestedingen.

Aanvragen whitepaper gewijzigde Aanbestedingswet

Whitepaper Effectief vergaderen in de bouwsector

Deze whitepaper gaat specifiek in op vergaderingen in de bouwsector en zet uiteen hoe deze effectief kunnen worden georganiseerd. Effectief vergaderen is niet alleen een belangrijke taak van de projectmanager, maar van alle betrokkenen.

Aanvragen whitepaper ‘Effectief vergaderen in de bouwsector’

Whitepaper Stappenplan BENG

Hoe kun je er in een aantal stappen voor zorgen dat het bijna energieneutraal gebouw ook comfortabel voor de eindgebruikers is? Dat de onderhoudskosten te dragen zijn? Waar begin je en hoe pak je dat aan?

Aanvragen whitepaper 'Stappenplan BENG'

Whitepaper Campusontwikkeling

In deze whitepaper belichten we verschillende aspecten van het begrip 'campus'. En bovenal bieden we handvatten om, samen met de verschillende betrokken belanghebbenden, campusontwikkeling daadwerkelijk invulling te geven. We blikken terug en kijken vooruit. Vraag de whitepaper 'Campusontwikkeling' gratis aan.

Aanvragen whitepaper 'Campusontwikkeling'

Met uw vragen over deze whitepapers kunt u terecht bij onze experts