HEVO Ewoud van der Sluis.jpg
Ewoud van der Sluis
Directievoorzitter
Plezier in presteren.

Vrijheid is voor mij het hoogste goed. Het is mijn stellige overtuiging dat de beste prestaties worden bereikt in een omgeving waar vrijheid, een gevoel van verantwoordelijkheid en de drive om dingen telkens beter te willen doen, samen gaan. 

Mijn persoonlijke motto is: plezier in presteren. Ik geniet van teams waarin de spelers elkaar gevraagd en ongevraagd de bal toe spelen, alles in het belang van de teamprestatie.

De maatschappelijke uitdagingen waar wij voor staan, zijn immens. Het inspireert mij om met alle kennis die wij bij HEVO in huis hebben, een relevante bijdrage te leveren aan toekomstbestendige huisvestingsoplossingen. Het geeft enorme voldoening dat wij op landelijk niveau een belangrijke bijdrage leveren aan de sectorale routekaarten om in 2050 CO2-neutraal te zijn. Maar ik ben ook trots op mijn collega’s die de transformatie van een oude vervallen Greswarenfabriek naar een onderwijsgebouw, vanaf het eerste haalbaarheidsonderzoek tot en met de oplevering volledig en gegarandeerd hebben waargemaakt. 

Samenwerken heeft voor mij betekenis, wanneer je vanaf dag één naast elkaar staat, met een open vizier, integer en transparant. Van mij mag je creativiteit en daadkracht verwachten. 'Doen wat je belooft’ is daarbij vanzelfsprekend.