HEVO Mathijs van Gelsdorp.jpg
Mathijs van Gelsdorp
Projectleider / Adviseur
Een maatschappelijk verschil maken door mensen bij elkaar te brengen, echt te luisteren en samen tot oplossingen te komen, daarvoor zet ik mij in.

Vroeger had ik op mijn middelbare school les in een prachtig monumentaal gebouw waarbij je in de winter met je trui aan in de klas moest zitten omdat je anders niet meer kon schrijven van de kou. Na een jaar was het nieuwe schoolgebouw gereed, met alle vreugde van dien. Ook het oude gebouw bleef in gebruik en werd gewaardeerd.

Enige tijd geleden liep ik langs dit mooie oude monumentale schoolgebouw en kwamen herinneringen en emoties uit mijn schooltijd weer boven. Ik realiseerde me ten volle hoeveel invloed een gebouw kan hebben op het doen en laten van de gebruikers. Die gedachte probeer ik in mijn werk vast te houden en aan te grijpen om opdrachtgevers te helpen met hun vraagstukken. 

Bij HEVO kwam ik in een wereld terecht vol nieuwe indrukken en enthousiaste mensen. De diversiteit van de mensen om mij heen, zowel binnen HEVO als bij opdrachtgevers, is iets wat mij energie geeft. Het enthousiasme van gebruikers en het meedenken in oplossingen leiden ertoe dat ik dagelijks met veel plezier werk.