HEVO Peter Huys.jpg
Peter Huys
Senior projectmanager

Ik ga graag met opdrachtgevers nieuwe uitdagingen aan. Een opdrachtgever weet wat hij of zij aan mij heeft, what you see is what you get, authentiek, zeer betrokken, no-nonsense en bovenal eerlijk. Als ervaren marathonloper is het vanzelfsprekend dat ik mijn doelen bereik, weet wat daarvoor nodig is en niet opgeef. Dat is in een project niet anders. Ook dan wil ik samen met de opdrachtgever het doel bereiken en er het maximale uit halen.

Ik ben pas tevreden als mijn opdrachtgever dat is.

Hierbij maak ik projectmanagement niet moeilijker dan het is. Vanuit een goed overwogen passende strategie een projectaanpak vaststellen met vooraf heldere en haalbare eenduidig geformuleerde doelstellingen. Vervolgens het project structureren, de juiste mensen en partners selecteren met een duidelijke taakverdeling, het proces sturen en bewaken en zo nodig op tijd ingrijpen en passende maatregelen treffen. Een mooie metafoor daarbij vind ik om te zijn als de beste scheidsrechter. Dat wil zeggen niet per se opvallend maar wel degelijk aanwezig, de wedstrijd heb je onder controle en deze verloopt soepel zonder incidenten. 

Met RPM kan ik mijn opdrachtgever maximaal ontzorgen.

Ik vind het fantastisch om bij HEVO mijn opdrachtgevers de mogelijkheid te kunnen bieden het project te kunnen realiseren op basis van Risicodragend Projectmanagement (RPM). Hierbij kan ik mijn opdrachtgever maximaal ontzorgen en begeleiden naar een zeker - en vooraf door HEVO gegarandeerd - resultaat. Het mooiste cadeau dat je na afloop van het project kunt krijgen is je opdrachtgever als ambassadeur van RPM omdat we hebben waargemaakt wat we vooraf beloofd hebben!