HEVO Peter Huys.jpg
Peter Huys
Senior projectmanager

Ik ga graag met opdrachtgevers nieuwe uitdagingen aan. Een opdrachtgever weet wat hij of zij aan mij heeft, what you see is what you get, authentiek, zeer betrokken, no-nonsense en bovenal eerlijk. Als ervaren marathonloper is het vanzelfsprekend dat ik mijn doelen bereik, weet wat daarvoor nodig is en niet opgeef. Dat is in een project niet anders. Ook dan wil ik samen met de opdrachtgever het doel bereiken en er het maximale uit halen.

Ik ben pas tevreden als mijn opdrachtgever dat is.

Hierbij maak ik projectmanagement niet moeilijker dan het is. Vanuit een goed overwogen passende strategie een projectaanpak vaststellen met vooraf heldere en haalbare eenduidig geformuleerde doelstellingen. Vervolgens het project structureren, de juiste mensen en partners selecteren met een duidelijke taakverdeling, het proces sturen en bewaken en zo nodig op tijd ingrijpen en passende maatregelen treffen. Een mooie metafoor daarbij vind ik om te zijn als de beste scheidsrechter. Dat wil zeggen niet per se opvallend maar wel degelijk aanwezig, de wedstrijd heb je onder controle en deze verloopt soepel zonder incidenten. 

Met RPM kan ik mijn opdrachtgever maximaal ontzorgen.

Ik vind het fantastisch om bij HEVO mijn opdrachtgevers de mogelijkheid te kunnen bieden het project te kunnen realiseren op basis van Risicodragend Projectmanagement (RPM). Hierbij kan ik mijn opdrachtgever maximaal ontzorgen en begeleiden naar een zeker - en vooraf door HEVO gegarandeerd - resultaat. Het mooiste cadeau dat je na afloop van het project kunt krijgen is je opdrachtgever als ambassadeur van RPM omdat we hebben waargemaakt wat we vooraf beloofd hebben! 


Publicaties van Peter Huys

#

Eerste paal nieuw kenniscentrum Oud-Beijerland

Op 20 januari 2020 is de eerste paal geslagen van het nieuwe kenniscentrum op de Graaf van Egmondstraat in Oud-Beijerland.
#

Samen speciaal

De uitdaging: realiseer een gebouw voor kinderen die intensieve zorg of gespecialiseerd onderwijs nodig hebben. Krijg de eisen en wensen van drie opdrachtgevers op één lijn. Lever het gebouw op tijd op, én blijf binnen het budget.
#

Onderwijs en zorg onder één dak

Samen speciaal: dat is het motto van het nieuwe Kenniscentrum Speciaal Onderwijs in Oud-Beijerland. Hoe kom je van visie naar ontwerp en de bouw van zo’n Kenniscentrum?
#

Een nieuwe school met hart en ziel

Transformeer een oud Rotterdams schoolgebouw tot een school waarin islamitische kinderen zich thuis voelen. En dat binnen één jaar tijd.
#

Twee gymzalen, negen meter diep

Het Vossius Gymnasium in Amsterdam zetelt in een iconisch gebouw uit 1930. De uitdaging: realiseer 2 gymzalen onder de binnenplaats, op 9 meter diepte en op 1,5 meter afstand van het rijksmonument. Terwijl de lessen gewoon doorgaan.
#

Onthulling plaquette nieuwbouw Kenniscentrum Oud-Beijerland

Op 24 september 2020 is een plaquette onthuld door een aantal toekomstige gebruikers van het Kenniscentrum. Hiermee is ook de nieuwe naam onthuld: Kenniscentrum Het Mozaïek.
#

Gymzalen Vossius Gymnasium opgeleverd

Op 30 oktober 2020 heeft de eindoplevering plaatsgevonden. Een enorm uitdagend project, dat medio 2016 is gestart met de voorbereiding en middels deelopleveringen is gerealiseerd en in gebruik genomen.