HEVO Steven Dings 2.jpg
Steven Dings
Projectleider / Adviseur
We bouwen plekken voor mensen om in te wonen, werken en leven.

Mijn passie voor architectuur en projectontwikkeling komt voort uit de fascinatie dat wij via creatieve processen iets conceptueels kunnen bedenken dat uiteindelijk werkelijkheid wordt. Deze werkelijkheid is geen losstaand concept, het is de nieuwe werkelijkheid van toekomstige gebruikers. Daarom zie ik het als doel dat elk gebouw de wensen, behoeften en het comfort van deze gebruikers zoveel mogelijk nastreeft. 

We praten vaak over economische of ecologische duurzaamheid, echter is sociale duurzaamheid net zo belangrijk, van bestendigheid van gemeenschappen, tot inclusie, diversiteit en sociale cohesie. Het bijhouden of verbeteren van het welzijn van mensen in huidige en toekomstige generaties zie ik als een van de principiële kernpunten waar wij voor staan binnen HEVO.

Het is onze verantwoordelijkheid om oplossingen te vinden voor toekomstige uitdagingen.

Met uitdagingen in het klimaat, kansenongelijkheid en huisvesting staan er grote dossiers te wachten. Aan ons de taak om hier samen met alle betrokken partijen een weg in te vinden die onze maatschappij de komende generaties vooruitbrengt.