HEVO Willem Adriaanssen.jpg
Willem Adriaanssen
Partner / Procesmanager / Adviseur

Ik word enthousiast van vernieuwende vragen en houd van projecten waarin opdrachtgevers en gebruikers dingen willen verbeteren en wensen hebben die erom vragen buiten de gebaande paden te denken. In de duurzaamheidstransitie moet er namelijk een enorme omslag en verbetering van de gebouwde omgeving worden gerealiseerd. Dat vraagt om innovatieve oplossingen en echt met elkaar onderzoeken wat de mogelijkheden zijn.

Ik hou ervan om zowel te bouwen aan huisvesting als aan organisaties.

Met even veel plezier werk ik aan huisvesting als aan het verder brengen van organisaties. Bouwen aan gebouwen en organisaties die echt waardevol zijn. Voor mij betekent dat duurzame gebouwen realiseren waar mensen gelukkig in zijn en goed functionerende organisaties die waarde toevoegen. Waar mensen met veel werkplezier actief kunnen zijn met relevante opgaves. Ik ben er steeds op uit om voorbeeldprojecten te realiseren die mensen inspireren, zoals Aeres Hogeschool in Almere en Lyceum Schravenlant in Schiedam. Wanneer mijn werk een positief effect heeft op mensen, organisaties en de leefomgeving, heb ik mijn doel bereikt. Huisvesting is immers heel belangrijk voor mensen, het heeft directe invloed op hun functioneren én hun leefplezier.

Het is voor mij de uitdaging om in ieder project meer te realiseren dan mogelijk leek.

Ik vind het een uitdaging om in ieder project meer te realiseren dan vooraf mogelijk leek. Ik zie het als mijn rol om opdrachtgevers, stakeholders, collega’s en alle betrokken partijen te inspireren en mee te krijgen om ‘die extra stap’ te zetten. Het realiseren van dromen; als je dát mag vormgeven, dat is echt gaaf. De markten waarin ik actief ben zijn onderwijs, sport, gemeenten, kantoren en bedrijfshuisvesting. Binnen deze markten houd ik me ook bezig met new business development.

Publicaties van Willem Adriaanssen

#

Smart buildings en de wet van het afnemend nut

De meerwaarde van smart buildings en smart workplaces zal blijven toenemen. Ondanks de wet van het afnemend nut.
#

Top 10: het hybride werken in moderne kantoren - de trends

Om post-corona effectief te kunnen werken op zowel individueel als collectief niveau van organisaties is het noodzakelijk om de werkomgeving zowel fysiek als digitaal aan te passen.
#

Het nieuwe werken is hybride

Hybride werken is de toekomst. Het afgelopen jaar is gebleken dat het online (samen) werken veel beter gaat dan verwacht, maar voor echt hybride werken is er nog een weg te gaan.
#

Eerste graads: het nieuwe hybride werken

De afgelopen tijd is gebleken dat hybride werken in veel organisaties goed mogelijk is én vaak zelfs verrassende voordelen oplevert. In de toekomst zal het een grote rol blijven spelen. Maar willen we echt hybride werken, dan is er nog een weg te gaan.
#

Whitepaper het nieuwe hybride werken

HEVO heeft een whitepaper opgesteld: 'De nieuwe hybride manier van werken in een inspirerende en gezonde werkomgeving'. Vraag de whitepaper gratis aan.
#

Smart office heeft een grote meerwaarde in het realiseren van de optimale werkomgeving voor kantoorgebruikers

Het HEVO-kantoor is een smart office - smart workplace. De leerpunten delen we graag met u.
#

HEVO deelt ervaring BENG bouw scholen

Studiedag BENG scholenbouw 2020 - 29 oktober 2020, Den Haag; Willem Adriaanssen en Iris Jansen bespreken oplossingen en dilemma's rond integratie van BENG- en duurzaamheidseisen in een businesscase.
#

Fijne werkomgeving door Office2Flow

Een doordacht werkplekconcept is essentieel om de veranderingsprocessen in je organisatie in de praktijk te verwezenlijken en te verankeren. Daarom hebben wij Office2Flow ontwikkeld.