HEVO Willem Adriaanssen.jpg
Willem Adriaanssen
Partner / Procesmanager / Adviseur

Ik word enthousiast van vernieuwende vragen en houd van projecten waarin opdrachtgevers en gebruikers dingen willen verbeteren en wensen hebben die erom vragen buiten de gebaande paden te denken. In de duurzaamheidstransitie moet er namelijk een enorme omslag en verbetering van de gebouwde omgeving worden gerealiseerd. Dat vraagt om innovatieve oplossingen en echt met elkaar onderzoeken wat de mogelijkheden zijn.

Ik hou ervan om zowel te bouwen aan huisvesting als aan organisaties.

Met even veel plezier werk ik aan huisvesting als aan het verder brengen van organisaties. Bouwen aan gebouwen en organisaties die echt waardevol zijn. Voor mij betekent dat duurzame gebouwen realiseren waar mensen gelukkig in zijn en goed functionerende organisaties die waarde toevoegen. Waar mensen met veel werkplezier actief kunnen zijn met relevante opgaves. Ik ben er steeds op uit om voorbeeldprojecten te realiseren die mensen inspireren, zoals Aeres Hogeschool in Almere en Lyceum Schravenlant in Schiedam. Wanneer mijn werk een positief effect heeft op mensen, organisaties en de leefomgeving, heb ik mijn doel bereikt. Huisvesting is immers heel belangrijk voor mensen, het heeft directe invloed op hun functioneren én hun leefplezier.

Het is voor mij de uitdaging om in ieder project meer te realiseren dan mogelijk leek.

Ik vind het een uitdaging om in ieder project meer te realiseren dan vooraf mogelijk leek. Ik zie het als mijn rol om opdrachtgevers, stakeholders, collega’s en alle betrokken partijen te inspireren en mee te krijgen om ‘die extra stap’ te zetten. Het realiseren van dromen; als je dát mag vormgeven, dat is echt gaaf. De markten waarin ik actief ben zijn onderwijs, sport, gemeenten, kantoren en bedrijfshuisvesting. Binnen deze markten houd ik me ook bezig met new business development.

Publicaties van Willem Adriaanssen

#

Kantoren na corona: voor altijd veranderd

Zagen wij voorheen nog wel eens weerstand bij opdrachtgevers om anders te gaan werken, door corona zijn veel werkgevers gedwongen om snel stappen te maken in het vormgeven van anders werken.
#

RPM-contract voor Coenecoop College in Waddinxveen

Na het opstellen van het PvE, de Europese architectenselectie en het complete ontwerpteam heeft HEVO ook opdracht gekregen voor het begeleiden van het project middels RPM.
#

HEVO, de verandermanagers in huisvesting

Regelmatig is een nieuw huisvestingsproject de aanleiding om de visie, organisatie en dienstverlening tegen het licht te houden. Benieuwd hoe wij uw veranderproces organiseren?
#

'Locatie, locatie, locatie', geldt dat ook voor uw organisatie?

Is dit hét criterium bij het zoeken naar een nieuw kantoor om te huren? Verandert COVID-19 hier wat in? In dit artikel zijn tips voor het zoeken naar een nieuwe kantoorlocatie beschreven.
#

Minder stress en een betere balans door mensgerichte werkomgeving

Mensen en organisaties functioneren het best in een werkomgeving die een gebalanceerde fysieke, digitale en sociale opzet heeft.
#

Lessons learned van stadskantoor Venlo

Een voorbeeld gebouw op het gebied van circulair (cradle-to-cradle), groen en gezond bouwen, waar op voorhand een businesscase voor is gemaakt die keek naar de TCO in plaats van de gebruikelijke terugverdientijden.
#

Groen licht voor de groenste hogeschool van Nederland

Persbericht: de bouw van het nieuwe pand van Aeres Hogeschool Almere start in juni 2020. Het gebouw komt op de Flevo Campus, een prominente plek op het Floriadeterrein in Almere.
#

Snel een coronaproof kantoor

HEVO Smart Workplace is een instrument dat organisaties inzicht geeft in de werkomgeving in termen van welbevinden, veiligheid, binnenklimaat en hygiëne.