Afstudeerder Zorg

Afstudeeropdracht:

Onderzoek vernieuwende woon(zorg)concepten voor ouderen

Wij zoeken talent met ambitie: studenten van een wo-instelling die kennis en/of ervaring hebben met onderzoek naar voor de praktijk relevante thema’s. Talent dat wil groeien om bij de top van Nederland te horen. Wil jij groeien en ambities waarmaken? Misschien is deze opdracht wel iets voor jou.

Aanleiding

De zorgvastgoedmarkt zit enorm in de lift: door demografische ontwikkelingen en ook trends en ontwikkelingen op het gebied van gezondheid en financiering verandert de vraag naar ouderenwoningen en zorgvastgoed niet alleen kwantitatief maar ook kwalitatief. Om tegemoet te komen aan vernieuwende woon(zorg)concepten voor ouderen zien wij verschillende nieuwe initiatieven ontstaan.

Onderzoek

Wij hebben zelf onderzoek gedaan naar de toekomstige vraag naar ouderenwoningen en zorgvastgoed op gemeenteniveau. Graag verkennen we nu de vervolgvraag of vervolgvragen. We denken daarbij aan op welke wijze het mogelijk is om gebruik te maken van modulaire en duurzame bouwtechnieken zodat vernieuwende woonzorgconcepten of gewoon aantrekkelijke woonomgevingen voor ouderen kunnen ontstaan die ook financieel haalbaar zijn. Je kunt dit vanuit verschillende invalshoeken bekijken: onder meer vanuit een duurzaamheidsvisie, maar ook vanuit de gedachte om meer variatie te realiseren in de te realiseren woon(zorg)concepten die geschikt zijn voor ouderen.

Wie zoeken wij?

Voor deze opdracht zijn wij op zoek naar een wo-student die hier graag zijn of haar afstudeeropdracht van wil maken. De student krijgt vrijheid in de manier waarop hij of zij dit vraagstuk wil aanvliegen en afkaderen. In samenwerking met een begeleider vanuit HEVO zal eerst het vraagstuk geconcretiseerd worden. Hierbij zullen de huidige ontwikkelingen in de zorg en de praktijkervaring van HEVO een rol spelen, maar zeker ook de interesses en motivatie van de student. Heb je affiniteit met vernieuwende woonconcepten, met zorgvastgoed en ouderenwoningen en met modulaire (hout)bouw? Dan komen we graag met jou in contact.

Over HEVO

Voor opdrachtgevers met complexe huisvestingsvraagstukken creëert HEVO bijzondere oplossingen met de hoogst mogelijke kwaliteit. Onze adviseurs, projectleiders en projectmanagers behoren tot de top van Nederland. Drijfveren zijn betrokkenheid, creativiteit en het nemen van verantwoordelijkheid. Of het nu gaat om zorginstellingen, onderwijsgebouwen of kantoorconcepten, wij helpen opdrachtgevers hun dromen en ambities waar te maken.

Meer info of solliciteren?

Voor meer informatie over deze opdracht kun je contact opnemen met René Lolkema, zie contactgegevens hieronder. Wil je solliciteren? Stuur dan een mail met cv en motivatie naar Marijke Schilder Spel: marijke.schilderspel@hevo.nl.

Bekijk andere vacatures

Rene Lolkema HEVO.jpg

Meer weten over deze opdracht?

Neem dan contact op met:

Bel me terug