Assistent-controller

Voor opdrachtgevers met complexe huisvestingsvraagstukken creëert HEVO bijzondere huisvesting met de hoogst mogelijke kwaliteit. Onze adviseurs en projectmanagers behoren tot de top van Nederland. Drijfveren zijn betrokkenheid, creativiteit en verantwoordelijkheid nemen. Van advies tot bouwmanagement: wij geven resultaatsgaranties in onderwijs en zorg, voor gemeenten en het bedrijfsleven.

Als assistent-controller bij de afdeling Finance & Control ondersteun je bij de uitvoering van de gehele (projecten) administratie van activiteiten van HEVO. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de controle en administratieve verwerking van financiële en bedrijfs­economische gegevens. Je voert de administratie en bijkomende regelingen uit en je beantwoordt vragen en verstrekt informatie aan medewerkers inzake administratieve procedures. Je werkt nauw samen met de Financial Accountant en Business Accountant en assisteert hen waar nodig. Vind je het leuk om in een team samen te werken met eigen verantwoordelijkheden en volop mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling, dan is deze functie iets voor jou.

Wij bieden

  • Een uitdagende baan bij een creatieve vastgoedspecialist op het gebied van huisvestingsadvies 
  • en projectmanagement.
  • Je krijgt alle vrijheid voor eigen initiatief, persoonlijke groei en ontwikkeling.
  • Mens en kennis staan centraal bij HEVO en wij behoren tot de top van Nederland. We willen graag dat jij ons team komt versterken, waarbij je wordt gestimuleerd om het beste uit jezelf te halen.
  • Uiteraard krijg je een marktconform salaris en een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wij zoeken

  • Een nieuwe collega met goede sociale vaardigheden, die leergierig is en zichzelf graag wil ontplooien.
  • Iemand met een hands-onmentaliteit.
  • Kennis van financiële administratieve processen.
  • Hbo-werk- en -denkniveau, bij voorkeur een schoolverlater of mbo++niveau met 1 à 2 jaar ervaring in een financiële rol.

Interesse?

Stuur je motivatie en cv naar Marijke Schilderspel, HR-adviseur: marijke.schilderspel@hevo.nl, telefoonnummer 06 - 10 89 10 73. Heb je vragen over de functie, dan kun je contact opnemen met Marcel Jacobs, financieel directeur, marcel.jacobs@hevo.nl, telefoonnummer 06 - 46 01 23 18.

Bekijk andere vacatures

Marijke Schilder Spel HEVO.jpg

Meer weten over werken bij HEVO?

Neem dan contact op met:

Bel me terug