Junior planontwikkelaar

40 uur, HevoFame Zwolle, een merklabel van HEVO

HevoFame is een multidisciplinair planontwikkelbedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van (gebiedsgerichte) woonconcepten voor mensen met een zorg- en ondersteuningsvraag. Dat begint bij de ontwikkeling van vitale wijken en buurten met een samenhangend aanbod van wonen, winkels, ontmoeten, welzijn, zorg en diensten. Voor een breed aantal doelgroepen, van ouderenzorg tot psychiatrie, ontwikkelt HevoFame woonconcepten voor zorgorganisaties, woningcorporaties en beleggers.

HevoFame zoekt ter uitbreiding van het ontwikkelteam een

junior planontwikkelaar

met een groot hart voor kwetsbare mensen

Als junior planontwikkelaar bij HevoFame maak je deel uit van een multidisciplinair team met conceptontwikkelaars, projectmanagers, een eigen studio met architecten, modelleurs en grafisch ontwerpers. Je bent samen met de planontwikkelaars betrokken vanaf de initiatieffase van een project tot en met de afronding van het Voorontwerp. Daarna blijf je betrokken bij het projectteam tot en met de oplevering van het project. Je assisteert bij het verrichten van marktonderzoeken, risicoanalyses en haalbaarheidsonderzoeken. Je draagt zorg voor de benodigde onderzoeken op het gebied van bodem, grond, archeologie en je hebt kennis van milieubeheer, Flora- en faunawet. Je stelt stichtingskosten­overzichten op en controleert de status van ontwikkelingsplannen en tekeningen.

De projecten van HevoFame

Woonconcepten voor mensen met een zorg- en ondersteuningsvraag kenmerken zich door een hoge mate van complexiteit. Het integraal ruimtelijk concept moet mensen in de persoonlijke mogelijkheden ondersteunen en geschikt zijn voor het bieden van (intensieve) zorg. Doelgroepen waarvoor HevoFame ontwikkelt zijn onder andere ouderen met dementie en/of een somatische ondersteuningsvraag, gehandicaptenzorg, (forensische) psychiatrie en concepten voor herstel en tijdelijk te gast. De projecten zijn steeds vaker gebiedsgericht, waardoor ook functies als winkels en andere maatschappelijke voorzieningen deel uitmaken van het totaalproject.

Wij bieden

  • Een uitdagende baan bij een creatieve planontwikkelaar.
  • Een professionele en informele werksfeer.
  • Je krijgt veel vrijheid van handelen en eigen verantwoordelijkheid.
  • Uiteraard krijg je een marktconform salaris en een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Omdat HevoFame als merklabel onderdeel is van HEVO, maak je ook gebruik van de expertise en opleidingsmogelijkheden van HEVO.

Wij zoeken

  • Iemand met een afgeronde hbo- of wo-opleiding op het gebied van vastgoedkunde, planologie, geografie of gebiedsontwikkeling.
  • Ervaring en/of affiniteit met een gebiedsgerichte aanpak.
  • Een groot hart voor kwetsbare medeburgers.
  • Ervaring en/of interesse in wet- en regelgeving met betrekking tot wonen en zorg.
  • Ervaring en/of affiniteit met participatie van stakeholders.
Ontdek hoe het is om als team vanuit dezelfde visie aan mooie oplossingen voor de toekomst te werken!

Ga jij deze uitdaging aan?

Stuur je cv en motivatie naar HR-adviseur: marijke.schilderspel@hevo.nl 
Als je vragen hebt over deze vacature, kun je contact opnemen met Henk Vonk, directeur HevoFame: henk.vonk@hevofame.nl, tel.nr. 06-53812050

Bekijk andere vacatures

Meer weten over werken bij HEVO?

Neem dan contact op met:

Bel me terug