Studiedag 'Hoe bouw ik een school?' | 1 februari 2018 | vol

Renovatie- of nieuwbouwplannen? Deze trajecten zijn spannend en uitdagend tegelijk. Als bouwheer heeft u veel vrijheid, maar tegelijkertijd zijn er veel onzekerheden en risico’s. Hoe u in deze tijd omgaat met nieuwbouw- en renovatieplannen hoort u tijdens de studiedag ‘Hoe bouw ik een school?’.

De studiedag op 1 februari 2018 is volgeboekt.

Geïnteresseerd in deelame op een andere datum?

Stuur Linda Kröse een e-mail als u geïnteresseerd bent in een studiedag op een nog nader te bepalen datum.

Mail Linda

Ter informatie treft u hieronder meer informatie aan over de studiedag en het programma.

Onze experts bieden u tijdens deze studiedag richting in de aanpak van uw bouwplannen. Wij coachen u, maken u attent op mogelijke valkuilen en geven praktische tips op basis van onze ervaringen. In groepen van 10 tot 14 personen maakt u op een actieve manier kennis met de ins & outs van het ontwikkelen van een schoolgebouw, de vertaling van een onderwijsvisie naar Programma’s van Eisen, de projectaanpak voor duurzame oplossingen, levensduurdenken, de nieuwe Aanbestedingswet, een verantwoorde gebouwexploitatie en de specifieke taal die hoort bij bouwen. U kunt uw eigen casus inbrengen en bespreken.

De studiedag is bedoeld voor bestuurders, directeuren en locatie- of facilitair managers van onderwijsinstellingen en managers onderwijshuisvesting van gemeenten.

De kosten voor het bijwonen van deze studiedag zijn EUR 350 (exclusief btw) per deelnemer. Dit is inclusief lunch, verzorging gedurende de dag en de borrel.

Programma