Actueel

Er is veel te vertellen over ons werk: nieuwe projecten, mensen en hun verhalen, grote maatschappelijke ontwikkelingen, feiten en cijfers, events. We houden
u op de hoogte via onze sociale kanalen, digitale nieuwsbrieven, ons relatiemagazine, whitepapers, events en natuurlijk deze site. Hieronder vindt u de links naar magazine, actuele berichten en events.  

Nieuws

#

Vandaag tekenden we samen met Achmea Real Estate de turnkey-realisatieovereenkomst voor de herontwikkeling van het Amstelplein in Gemeente Uithoorn

“We zijn er samen met Achmea en de gemeente in geslaagd een maatschappelijk relevant woonconcept te ontwikkelen dat dé aanjager is geworden voor een complete revitalisering van het winkelcentrum, het wordt echt een plek met allure.” Aldus Henk Vonk, directeur HevoFame.
#

Veldhuis Apeldoorn genomineerd voor de VKG Architectuurprijs

Uit alle inzendingen voor de 13e editie van de VKG Architectuurprijs zijn zes projecten geselecteerd. Drie maken er kans op de award voor Nieuwbouw, drie dingen mee naar de prijs in de categorie Renovatie. In december maakt de jury de twee winnaars bekend.
#

Feestelijke ondertekening markeert start Huis Mandala in Vreeswijk

Op woensdagmiddag 6 september is de overeenkomst getekend tussen de gemeente Nieuwegein en Jutphaas Wonen die het mogelijk maakt dat Huis Mandala wordt gebouwd. Huis Mandala is een ouderinitiatief voor een beschermde woonvorm voor jongeren met een verstandelijke beperking.
#

Feestelijke opening Tolzicht en Tolhuys

Vanuit de visie ‘Van verblijf naar wonen’ zijn de afgelopen jaren plannen uitgewerkt waarbij het traditionele verpleeg-/verzorgingshuis Tolzicht is herontwikkeld naar Beschermd Wonen voor mensen met een intensieve ondersteuningsvraag.
#

Vastgoedsturing - Positieve Gezondheid

Patrizia van der Pligt schreef een artikel voor de vastgoedsturing over de organisatie van positieve gezondheid en o.a. haar rol als conceptontwikkelaar wonen en services binnen HevoFame.