Actueel

Er is veel te vertellen over ons werk: nieuwe projecten, mensen en hun verhalen, grote maatschappelijke ontwikkelingen, feiten en cijfers, events. We houden
u op de hoogte via onze sociale kanalen, digitale nieuwsbrieven, ons relatiemagazine, whitepapers, events en natuurlijk deze site. Hieronder vindt u de links naar magazine, actuele berichten en events.  

Nieuws

#

Huishoudboekjes 2024

De huishoudboekjes zijn door HevoFame opgesteld om (toekomstige) bewoners, zorgorganisaties, woningcorporaties en andere belanghebbende partijen inzicht te verschaffen in mogelijke financiële situaties van ouderen die wonen met een (Wlz-)zorgvraag. De huishoudboekjes laten voor een aantal verschillende inkomenssituaties en verzilveringsvormen zien wat deze groep mensen per maand aan inkomsten en uitgaven heeft en wat zij uiteindelijk over houdt om vrij te besteden.
#

Evaluatie Beschermd Wonen

Middels een evaluatie hebben we het concept Beschermd Wonen kritisch van alle kanten bekeken en onderzocht hoe de visie en uitgangspunten van Beschermd Wonen aansluit bij de huidige praktijk en omgeving van zorgorganisaties. Om daarmee het concept door te ontwikkelen voor de toekomst! Benieuwd naar onze bevindingen?
#

“Van Huis Mandala een thuis maken voor onze (jong) volwassen kinderen met een zorg- en begeleidingsvraag.”

“Zeggenschap en regie over je eigen leven vinden wij vanzelfsprekend.” Met deze missie is de stichting op pad gegaan en heeft daarin met Jutphaas Wonen en de gemeente Nieuwegein als partners een prachtige locatie gevonden in een woonwijk het centrum van het historische Vreeswijk.
#

Vandaag tekenden we samen met Achmea Real Estate de turnkey-realisatieovereenkomst voor de herontwikkeling van het Amstelplein in Gemeente Uithoorn

“We zijn er samen met Achmea en de gemeente in geslaagd een maatschappelijk relevant woonconcept te ontwikkelen dat dé aanjager is geworden voor een complete revitalisering van het winkelcentrum, het wordt echt een plek met allure.” Aldus Henk Vonk, directeur HevoFame.
#

Veldhuis Apeldoorn genomineerd voor de VKG Architectuurprijs

Uit alle inzendingen voor de 13e editie van de VKG Architectuurprijs zijn zes projecten geselecteerd. Drie maken er kans op de award voor Nieuwbouw, drie dingen mee naar de prijs in de categorie Renovatie. In december maakt de jury de twee winnaars bekend.

Events

Er zijn geen aankomende events.
Bekijk events van HEVO