# # # # #

Wij geloven dat
kwetsbare mensen
op hun eigen manier
mee kunnen doen
aan de samenleving

In de visie van HevoFame moeten mensen met een zorg- en ondersteuningsvraag het leven kunnen leiden dat past bij de persoonlijke mogelijkheden en voorkeuren van ieder individu. Dat klinkt vanzelfsprekend. Toch zijn kwetsbare mensen op het moment dat er een ondersteuningsvraag komt al snel afhankelijk van een institutioneel systeem.

Inspiratiekrant.png

Wonen
met een plus

Wonen met een Plus is een alternatief voor de voormalige traditionele verzorgingshuizen, maar wordt als woonconcept breder ingezet dan alleen voor ouderen. Het betreft een integrale aanpak van wonen, ontmoeten en ondersteuning in de vorm van diensten en voorzieningen met zorg waar nodig.

Lees meer

Inspiratiekrant

Gewoon meedoen in onze samenleving is niet voor alle kwetsbare mensen vanzelfsprekend. Een ‘inclusieve samenleving’ ontstaat niet vanzelf. Om die reden stelden we een ‘inspiratiekrant’ samen met leuke initiatieven in binnen en buitenland. Heb je ook mooie voorbeelden? Laat het ons weten!

Lees meer
De Vanck Nuenen vogelvlucht.jpg
Werken bij HevoFame

Inclusie gemaakt door de mensen zélf heeft werkelijk waarde

Traditionele verzorgingshuizen zijn er niet meer. Ook de intramurale zorg, opvang van GGZ-cliënten en van mensen met een verstandelijke beperking is deels afgebouwd. Kwetsbare mensen moeten het in een gewone leefomgeving zien te redden.