# # # #

Wij geloven dat kwetsbare mensen op hun eigen manier mee kunnen doen aan de samenleving

In de visie van HevoFame moeten mensen met een zorg- en ondersteuningsvraag het leven kunnen leiden dat past bij de persoonlijke mogelijkheden en voorkeuren van ieder individu. Dat klinkt vanzelfsprekend. Toch zijn kwetsbare mensen op het moment dat er een ondersteuningsvraag komt al snel afhankelijk van een institutioneel systeem.

Lees meer

Excursie naar Dekkerwald

Van instellingsterrein naar zorgzame buurt. Dat is waar HevoFame en ZZG zorggroep samen met anderen mee bezig zijn. Ben je benieuwd hoe we dat doen? Kom dan naar onze bijeenkomst op donderdag 12 september aanstaande op Dekkerswald in Groesbeek. Dan vertellen wij over onze ervaringen tot nu toe. Het thema van de bijeenkomst is ‘van verblijf naar wonen … en samen leven, zorg weer onderdeel van de gemeenschap’.

bekijk event

Meer differentiatie in woonconcepten

Zorgorganisaties staan voor de uitdaging om voor de sterke groei van de zorgvraag, samen met hun partners, nieuwe integrale woonconcepten te ontwikkelen. Woonconcepten die geschikt zijn voor een financiële en contractuele scheiding van wonen en zorg. HevoFame ontwikkelde een stappenplan, inclusief een volledige ‘toonbox’, om de eigen visie van zorgorganisaties op maat te vertalen naar concrete, haalbare en toekomstgerichte woonconcepten voor mensen met een (intensieve) zorg- en ondersteuningsvraag.

Lees meer
Werken bij HevoFame