Er zijn meer wegen die naar Rome leiden
martijn hosmar

Als projectleider ben ik betrokken bij projecten vanaf de voorlopig ontwerpfase tot en met de nazorg van zowel onze woonzorgprojecten en de retailprojecten en vorm daarmee de brug tussen onze architectuurstudio en uiteindelijk de uitvoerende partners. 

Bij HevoFame beschikken we over een multidisciplinair team, waarbij we elkaar aan kunnen vullen om een meerwaarde in projecten te zijn. Het is altijd fijn ruggenspraak te kunnen houden met collega’s over zaken die buiten de eigen discipline liggen. Ik vind onze platte organisatie-structuur erg prettig en dat stelt me in staat zowel complexe projecten als ad-hoc zaken met elkaar te combineren. In mijn werk vind ik het belangrijk dat het uiteindelijke doel van het project centraal blijft staan, ongeacht koerswijzigingen binnen een project. Dit onder het motto; er zijn meer wegen die naar Rome leiden. Hierin is het belangrijk dat iedere projectpartner ook de ruimte krijgt zijn of haar expertise ten volste in te brengen.

In mijn optiek moet altijd een gesprek mogelijk zijn over slimme alternatieven op zaken die in voorfasen zijn bedacht met altijd het einddoel in het vizier. Het geeft mij voldoening als alle betrokkenen bij een project een prettig gevoel overhouden aan de samenwerking en daarmee de eindgebruiker een goede start kunnen geven. Het is mooi na veelal lange projectlooptijden berichten te krijgen dat bewoners of gebruikers blij zijn met de resultaten van het project. Vooral deze sociaal-maatschappelijke kant van de ontwikkelingen in de woonzorgsector waar HevoFame aan werkt is een belangrijke drijfveer voor mij om bij elk project dat zeer menselijke einddoel voor ogen te houden. Het is soms lastig de stenen op elkaar te krijgen, maar als die stenen de bescherming bieden aan de mensen die dat nodig hebben, dan is dat elke poging waard geweest om de mortel aan te brengen.

Publicaties van Martijn Hosmar

Geen publicaties om te tonen