Naomi Even

Junior Architect

Ieder heeft zijn eigen rol en kwaliteiten
Naomi Even

Echt samen een project aanpakken vind ik een van de sterke kwaliteiten van HevoFame. We hebben onderling nauw contact en lopen regelmatig even bij elkaar langs om de projecten te bespreken.

Ook buiten het werk wordt er aandacht besteed aan het onderhouden van een sterk team, waardoor je je collega’s goed kent. Het leukste in mijn werk vind ik het als ik echt iets kan betekenen voor de huidige en/of toekomstige gebruikers. Bijvoorbeeld een fijne woning om in te wonen of een beter leefbare buurt. In mijn werk bij HevoFame is hier veel aandacht voor. De leukste uitdaging vind ik het ontwerpen van een fijne omgeving voor mensen die kwetsbaar zijn of een zorg- of hulpvraag hebben. Hierbij spelen o.a. prikkelverwerking, de zintuiglijke beleving van de omgeving en laagdrempelige ontmoetingen een grote rol.

We zijn een sterk team. Iedereen heeft een eigen rol en eigen kwaliteiten. De communicatie is laagdrempelig en we helpen elkaar graag. Er wordt vanuit HevoFame gekeken in welke richtingen het bedrijf zich wil ontwikkelen. Heb je een idee hoe je jezelf binnen deze richting kunt ontwikkelen, dan wordt daar serieus naar gekeken. Ook binnen de teams wordt er constant overlegd wat we beter of anders kunnen doen. Zo blijven kennis en vaardigheden bij iedereen up-to-date.

Publicaties van Naomi Even

Geen publicaties om te tonen