Nico Schokker

Ontwikkelmanager

Het geeft mij veel energie wanneer ondanks alle obstakels en uitdagingen projecten daadwerkelijk worden gerealiseerd
Nico Schokker

Vanaf jonge leeftijd ben ik al betrokken bij de realisatie van bouwprojecten vanuit het familiebedrijf. Mijn interesse voor het ontwikkelproces heeft in 2009 geleid tot het afstuderen aan de Rijksuniversiteit Groningen in de master vastgoedkunde. Sinds 2010 ben ik werkzaam bij HevoFame op het speelveld van de gebieds-, concept- en planontwikkeling. 

 

Vanaf de initiatieffase ben ik sturend in het proces en adviseer ik verschillende organisaties bij uiteenlopende ontwikkelvraagstukken. Het kan bijvoorbeeld gaan om de nieuwbouw van een woonzorgcentrum tot een binnenstedelijke gebiedsontwikkeling, waarin naast het wonen verschillende zorg- en wijkfuncties en -voorzieningen samenkomen in een integraal gebiedsconcept.

Als ontwikkelaar heb ik te maken met alle mogelijke aspecten van een ontwikkelopgave in verschillende fasen van het ontwikkelproces. Deze complexiteit gecombineerd met de diversiteit aan opdrachtgevers met hun eigen dynamiek maken het werken voor HevoFame erg interessant en uitdagend. Iedere dag is anders en je bent hierdoor nooit uitgeleerd. Het geeft mij dan ook veel energie wanneer ondanks alle obstakels en uitdagingen projecten daadwerkelijk worden gerealiseerd.

Publicaties van Nico Schokker

Geen publicaties om te tonen