HevoFame zoekt voor uitbreiding van het team een:

 

Projectleider

 32 - 40 uur, Zwolle

HevoFame is een multidisciplinair planontwikkelbedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van (gebiedsgerichte) woonconcepten voor mensen met een zorg- en ondersteuningsvraag. Dat begint met de ontwikkeling van vitale wijken en buurten met een samenhangend aanbod van wonen, winkels, ontmoeten, welzijn, zorg en diensten. Voor een breed aantal doelgroepen van ouderen zorg tot psychiatrie, ontwikkelt HevoFame woonconcepten voor zorgorganisaties, woningcorporaties en beleggers.

Dit ga je doen

Als projectleider draag je bij aan de ontwikkeling van betekenisvolle (woon)gebouwen vanuit een mens- en gebiedsgerichte aanpak op het gebied van maatschappelijk vastgoed. 

Dit kunnen projecten op het gebied van zorg en wonen zijn maar ook vastgoed in onderwijs of gemeenten. Je begeleidt je projecten binnen een complex krachtenveld. Je stuurt ontwerp- en bouwprocessen aan en hebt een coördinerende rol naar de procespartners. Daarbij realiseer je wat optimaal mogelijk is, rekening houdend met een maximaal gebruiksgenot en duurzaamheid. 

Daarom kies je voor een baan als projectleider bij HevoFame

Werken in een team met alle kennis in huis. Flexibele werktijden en een fijne werkprivébalans. En volop kansen om je te ontwikkelen, bijvoorbeeld tot projectmanager. Dat zijn de ingrediënten die deze baan zo mooi maken. 

Je werkt samen met conceptontwikkelaars, planontwikkelaars en architecten, modelleurs en grafisch ontwerpers die in onze eigen studio werken. Leuk: want zo kun jij op alle fronten meedenken! Onze lijntjes zijn kort en we sparren graag met elkaar. En stuk voor stuk hebben we dezelfde ambitie: bijdragen aan een toekomst waarin mensen met een zorg- en ondersteuningsvraag woongeluk ervaren en het leven kunnen leiden dat bij hen past.
 

Wij bieden:

 • Impactvol werk: samen met collega’s en partners creëer je creatief en vooruitstrevende huisvesting voor mensen met een (intensieve) zorgbehoefte. 
 • Een goed salaris aangevuld met een winstdelingsregeling. Een laptop, telefoon en elektrische leaseauto.
 • Veel vrijheid in het zelf indelen van je werk. Je bent regelmatig op pad. En als het beter uitkomt om thuis te werken, is dat ook prima.
 • Een goede pensioenregeling. Leuk voor later!

Wat breng jij?

 • Je bent een (junior)projectleider die een tweede stap in zijn carrière wil maken met twee tot drie jaar werkervaring op het gebied van projectmanagement, specifiek het aansturen van projecten in de ontwerp- en realisatiefase. 
 • De complexiteit van onze projecten spreekt je aan.
 • Je kunt je zowel mondeling als schriftelijk goed uitdrukken. Je innoveert graag. Je doet graag kennis op en kan deze ook makkelijk toepassen.
 • Een drive voor hoge kwaliteit zijn een vereiste.
 • Je bent resultaatgericht en communicatief vaardig.
 • Ervaring op het gebied van maatschappelijk vastgoed is een pré.
 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau.

Meer informatie en reageren

Ga jij deze uitdaging aan? Stuur je CV en motivatie naar Marijke Schilder Spel,
HR-adviseur: marijke.schilderspel@hevo.nl 

Wil je eerst meer weten over de functie? Neem dan contact op met Berné Vulkers, 
Senior Projectmanager: berne.vulkers@hevofame.nl, tel. 06-5300088