(Ervaren) planontwikkelaar

32/40 uur, Zwolle

Als planontwikkelaar maak jij het verschil! Ontwikkel samen in een multidisciplinair team betekenisvolle (gebiedsgerichte) woonconcepten. Die mensen met een intensieve zorgbehoefte niet alleen een huis, maar een thuis bieden. Impact maken waar het telt: dat doe je op kantoor of deels vanuit huis!

Dit ga je doen

Stel je jouw impact eens voor … De woonconcepten die jij en je collega’s realiseren bieden woongeluk aan bijvoorbeeld ouderen met dementie of een somatische ondersteuningsvraag. Of mensen met een handicap, in de (forensische) psychiatrie of een revalidatiecentrum. En het mooie: jouw maatschappelijke impact rijkt verder dan dat. Want steeds vaker zijn onze projecten gebiedsgericht, waardoor bijvoorbeeld ook winkels, kinderdagverblijven of restaurants deel uitmaken van het totaalproject. 

Die gebiedsgerichte aanpak maakt jouw werk alleen maar uitdagender. Zo haak je bijvoorbeeld aan bij het ontwikkelen van de gebiedsvisie. En schakel je met diverse stakeholders. De ene keer praat je omwonenden bij over de aanpak. De andere keer overleg je met de gemeente over ruimtelijke aspecten zoals parkeergelegenheid. Vanaf de initiatieffase tot en met het Voorontwerp en zelfs de oplevering van het project: dankzij jou verloopt het traject van a tot z soepel.

Daarom kies je voor een baan als planontwikkelaar bij HevoFame

Werken in een team met alle kennis in huis. Flexibele werktijden en een fijne werk-privébalans. En volop kansen om je te ontwikkelen, bijvoorbeeld tot senior planontwikkelaar of ontwikkelmanager. Dat zijn de ingrediënten die je baan zo mooi maken. 
Je werkt samen met conceptontwikkelaars, projectmanagers en architecten, modelleurs en grafisch ontwerpers die in onze eigen studio werken. Leuk: want zo kun jij op alle fronten meedenken! Onze lijntjes zijn kort en we sparren graag met elkaar. En stuk voor stuk hebben we dezelfde ambitie: bijdragen aan een toekomst waarin iedereen woongeluk ervaart.

HevoFame is een multidisciplinair planontwikkelbedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van (gebiedsgerichte) woonconcepten voor mensen met een zorg- en ondersteuningsvraag. Dat begint bij de ontwikkeling van vitale wijken en buurten met een samenhangend aanbod van wonen, winkels, ontmoeten, welzijn, zorg en diensten. Voor een breed aantal doelgroepen, van ouderenzorg tot psychiatrie, ontwikkelt HevoFame woonconcepten voor zorgorganisaties, woningcorporaties en beleggers.

Plus je krijgt …

 • Impactvol werk: samen met collega’s en partners creëer je inspirerende en praktische huisvesting voor maatschappelijke organisaties. 
 • Direct een vast contract.
 • 5% winstdeling, die zelfs kan oplopen tot 10%.
 • Een laptop, telefoon en elektrische leaseauto.
 • Veel vrijheid in het zelf indelen van je werk. Je bent regelmatig op pad. En als het beter uitkomt om thuis te werken, is dat ook prima.
 • Een goede pensioenregeling. Leuk voor later!

Wat breng jij mee?

 • Hbo- of wo-niveau in een relevante richting, zoals (ruimtelijke) geografie, vastgoedkunde, planologie of vastgoedmanagement.
 • Enkele jaren ervaring met het ontwikkelen van huisvestingsprojecten.
 • Kennis van of interesse in de wet- en regelgeving rondom wonen en zorg.
 • Sterke communicatieve vaardigheden: je kunt effectief schakelen op verschillende niveaus en weet waar je kansen tijdens een gesprek liggen.
 • Analytisch vermogen: je kunt de financiële haalbaarheid van plannen beoordelen en marktonderzoek uitvoeren.
 • Ondernemerschap: je neemt graag het initiatief en voelt je verantwoordelijk voor je werk.
 • Goed stakeholdermanagement: je kunt zorgorganisaties, corporaties en beleggers overtuigend adviseren, met als doel langdurige partnerschappen op te bouwen.

Meer informatie en reageren

Ga jij deze uitdaging aan? Stuur je cv en motivatie naar Marijke Schilder Spel, HR-adviseur, via marijke.schilderspel@hevo.nl 

Bekijk andere vacatures

Meer weten over werken bij HEVO?

Neem dan contact op met:

Bel me terug