Werken bij HEVO

Wie kiest voor HEVO kiest ervoor om het verschil te maken voor opdrachtgevers én een bijdrage te leveren aan de maatschappij. Bij HEVO gaat het immers om het creëren van inspirerende huisvesting die bijdraagt aan een gezonde, toekomst­bestendige wereld, sterke gemeenschappen en geluk en welzijn van mens en omgeving. 

We staan voor een inclusieve cultuur waarin we diversiteit omarmen. Een plek waar samenwerking, aandacht voor individuele kwaliteit en ontwikkelmogelijkheden voorop staan. We houden rekening met verschillen én overeenkomsten. We staan midden in de samenleving. HEVO biedt jou een plek hebben waar je het beste uit jezelf kunt halen. Een plek waar jij jezelf kunt zijn, jij je gewaardeerd voelt en jij het verschil kunt maken.

Werken bij HEVO vraagt wel iets van jou: we zoeken mensen die uitblinken, die passen bij de hoge lat die wij in ons werk hanteren. Onze projectmanagers en adviseurs behoren tot de top van Nederland. Je komt dan ook te werken in een ambitieuze omgeving.

Als je voor ons gaat werken vind je het leuk om verantwoordelijkheid te nemen én te dragen. Je kunt zelf veel brengen in je projecten: er is veel vrijheid om zelf plannen te bedenken en realiseren alsof het je eigen opgave is. HEVO heeft ook veel te bieden: heel veel mooie projecten bij opdrachtgevers in het hele land. Met de vele markten die we bedienen is er veel variatie maar ook heel veel kennis in huis. Kennis die we graag met elkaar, en dus ook met jou, delen. We lopen in de voorhoede van duurzame huisvesting en alle ontwikkelingen die daar bij horen. Daardoor krijg je de kans om zelf ook voortdurend te groeien.

Trainees en stagiairs

Voor trainees en stagiairs in HEVO een ideale plek om het vak te leren. We hebben altijd plek voor enkele stagiairs van opleidingen op het gebied van bouwkunde, sociale geografie of civiele techniek die 'het vak' in de praktijk willen leren. Hieronder vind je openstaande stage- en traineeplekken bij HEVO. Wil je meer weten over ons traineeprogramma en ervaringen van andere young professionals? Lees hier meer over ons traineeprogramma.

Vacatures

Ons team kan nog uitbreiding gebruiken. Staat je vacature er niet bij? Stuur gerust een open sollicitatie met korte motivatie naar Marijke Schilder Spel: marijke.schilderspel@hevo.nl

Op dit moment zijn we op zoek naar:

Meer weten over werken bij HEVO?

Neem dan contact op met:

Bel me terug