Werken bij Hevo

We bieden een dynamische werkomgeving waarin je je professionele vaardigheden kunt ontwikkelen en bijdragen aan projecten die de toekomst vormgeven. Met advies en bouwmanagement creëren wij elke dag opnieuw omgevingen waar gebruikers optimaal kunnen leven, leren en werken.

Op dit moment zijn we op zoek naar:

Over HEVO

Wie kiest voor HEVO kiest ervoor om het verschil te maken voor opdrachtgevers én een bijdrage te leveren aan de maatschappij. Bij HEVO gaat het immers om het creëren van inspirerende huisvesting die bijdraagt aan een gezonde, toekomst­bestendige wereld, sterke gemeenschappen en geluk en welzijn van mens en omgeving. 

Samenwerken en ontwikkeling

We staan voor een inclusieve cultuur waarin we diversiteit omarmen. Een plek waar samenwerking, aandacht voor individuele kwaliteit en ontwikkelmogelijkheden voorop staan. We houden rekening met verschillen én overeenkomsten. We staan midden in de samenleving. HEVO biedt jou een plek hebben waar je het beste uit jezelf kunt halen. Een plek waar jij jezelf kunt zijn, jij je gewaardeerd voelt en jij het verschil kunt maken.

We lopen in de voorhoede van duurzame huisvesting en alle ontwikkelingen die daar bij horen. Daardoor krijg je de kans om zelf ook voortdurend te groeien.

Lef en daadkrachtig

Werken bij HEVO vraagt wel iets van jou: wij zoeken adviseurs en projectmanagers met lef. Dat betekent dat je wordt uitgedaagd om je grenzen op te zoeken. De kernwaarden die horen bij ons zijn waarmaken, inventief, daadkrachtig, verantwoordelijk en gedurfd. Onze projectmanagers en adviseurs behoren tot de top van Nederland. Je komt dan ook te werken in een ambitieuze omgeving.

Ondernemerschap en uitdagende projecten

Als je voor ons gaat werken vind je het leuk om verantwoordelijkheid te nemen én te dragen. Je kunt zelf veel brengen in je projecten: er is veel vrijheid om zelf plannen te bedenken en realiseren alsof het je eigen opgave is. HEVO heeft ook veel te bieden: een dynamische werkomgeving waarin ondernemerschap wordt gestimuleerd en uitdagende projecten in het hele land. Met de vele markten die we bedienen is er veel variatie maar ook heel veel kennis in huis. Kennis die we graag met elkaar, en dus ook met jou, delen. 

Meer weten over werken bij HEVO?

Neem dan contact op met:

Bel me terug