Sluit uw bedrijfshuisvesting nog aan bij de werkprocessen?

Uw organisatie is continu in verandering; zowel als het gaat om markten en proposities als om medewerkers. Maar hoe is het gesteld met de huisvesting van uw bedrijf? Sluit deze nog aan op uw werkprocessen? Wat is voor u de beste werklocatie? Denkt u na over renovatie, nieuwbouw of uitbreiding? En hoe verbetert u de duurzaamheid van uw huisvesting? Complexe vragen waar wij bij HEVO energie van krijgen! Wij realiseren duurzame bedrijfshuisvesting en begeleiden het gehele proces. Van locatieonderzoek, haalbaarheidsstudie en businesscase tot bouwmanagement en concepten als Business2Flow en Office2Stay. We doen dit onder meer voor productiebedrijven in de maakindustrie, sociale werk/ontwikkelbedrijven, laboratoria of testfaciliteiten en brandweerkazernes voor de veiligheidsregio’s.

Bewegende beelden plazaruimte

Oog voor menselijk aspect

Bij HEVO hebben we ervaring met verschillende typen bedrijfshuisvesting zoals laboratoria, productieruimten, magazijnen en kantoren. We werken onder meer voor productiebedrijven in de maakindustrie, sociale werk/ontwikkelbedrijven,  testfaciliteiten en brandweerkazernes voor de veiligheidsregio’s. Bedrijfshuisvesting moet uiteraard zo efficiënt mogelijk worden ingericht. HEVO waakt er voor dat het menselijke aspect niet uit het oog wordt verloren, zoals de gezonde werkomgeving. Personeel wordt immers steeds schaarser en de kwaliteit van de werkplek is voor medewerkers een steeds belangrijker keuzecriterium. 

Van onderzoek tot realisatie

We beginnen met een aandachtig onderzoek van uw huidige werkprocessen, huisvestingsgebruik en huisvestingskosten. Past de bedrijfshuisvesting nog bij uw werkprocessen? Op basis van uw strategische doelen bepalen we de toekomstige huisvestingsbehoefte. Hoeveel vierkante meters heeft u nodig? Wat is een passend huisvestings- en kantoorconcept? Hoe ziet de optimale logistiek en flow van materiaalstromen en mensen eruit? Wat zijn geschikte locaties om te vestigen? Wat voor ambitieniveau en duurzaamheid ondersteunt uw doelen? Wat is de financiële en juridische strategie?

Door onze jarenlange ervaring, hands-on werkwijze en aandacht staan wij garant voor maximale kwaliteit en een minimale bouwtijd. Wij maken in een kort tijdsbestek een overzicht van uw totale investeringen, zodat u precies weet waar u aan toe bent en wat u allemaal van ons kunt verwachten. Het optimaliseren van uw bedrijfshuisvesting; één die werkplezier geeft en goede faciliteiten biedt om topprestaties neer te zetten.

Business2Flow

Voor bedrijfshuisvesting hebben we het Business2Flow-concept ontwikkeld. Voor organisaties waar mensen en materiaalstromen de juiste ‘flow’ hebben. Dat is ons doel! Vaak werken we met een resultaatsgarantie(turnkey)voor ontwerp, bouw en inrichting van uw bedrijfshuisvesting, zodat u kunt focussen op uw werk. Wel zo prettig.

Benieuwd wat onze idee├źn voor u zijn?

Neem dan contact op met:

Bel me terug