HEVO_Willem Adriaanssen 2.jpg
Willem Adriaanssen
Partner / Procesmanager / Adviseur

Ik word enthousiast van vernieuwende vragen en houd van projecten waarin opdrachtgevers en gebruikers dingen willen verbeteren en wensen hebben die erom vragen buiten de gebaande paden te denken. In de duurzaamheidstransitie moet er namelijk een enorme omslag en verbetering van de gebouwde omgeving worden gerealiseerd. Dat vraagt om innovatieve oplossingen en echt met elkaar onderzoeken wat de mogelijkheden zijn.

Ik hou ervan om zowel te bouwen aan huisvesting als aan organisaties.

Met even veel plezier werk ik aan huisvesting als aan het verder brengen van organisaties. Bouwen aan gebouwen en organisaties die echt waardevol zijn. Voor mij betekent dat duurzame gebouwen realiseren waar mensen gelukkig in zijn en goed functionerende organisaties die waarde toevoegen. Waar mensen met veel werkplezier actief kunnen zijn met relevante opgaves. Ik ben er steeds op uit om voorbeeldprojecten te realiseren die mensen inspireren, zoals Aeres Hogeschool in Almere en Lyceum Schravenlant in Schiedam. Wanneer mijn werk een positief effect heeft op mensen, organisaties en de leefomgeving, heb ik mijn doel bereikt. Huisvesting is immers heel belangrijk voor mensen, het heeft directe invloed op hun functioneren én hun leefplezier.

Het is voor mij de uitdaging om in ieder project meer te realiseren dan mogelijk leek.

Ik vind het een uitdaging om in ieder project meer te realiseren dan vooraf mogelijk leek. Ik zie het als mijn rol om opdrachtgevers, stakeholders, collega’s en alle betrokken partijen te inspireren en mee te krijgen om ‘die extra stap’ te zetten. Het realiseren van dromen; als je dát mag vormgeven, dat is echt gaaf. De markten waarin ik actief ben zijn onderwijs, sport, gemeenten, kantoren en bedrijfshuisvesting. Binnen deze markten houd ik me ook bezig met new business development.

Publicaties van Willem Adriaanssen

#

Hybride werken: samenwerken in één gebouw

Het samenbrengen van verschillende organisaties in één gebouw en het gezamenlijk gebruik maken van faciliteiten wint steeds meer aan populariteit.
#

Een inspirerende werkomgeving voor NBA Hoofddorp

De uitdaging: vind een multifunctioneel gebouw, richt het in voor Het Nieuwe Werken en blijf binnen het budget.
#

Het ideale kantoor is COCO

Zet vandaag nog de stap naar een dynamisch kantoor: ontdek de kracht van COCO voor een ruimte waar creativiteit en samenwerking bloeien.
#

Top 10: het hybride werken in moderne kantoren - de trends

Om effectief te kunnen werken op zowel individueel als collectief niveau van organisaties is het noodzakelijk om de werkomgeving zowel fysiek als digitaal aan te passen.
#

Probedrijven en HEVO: hoe bedenk je een gebouw dat bij je past?

Probedrijven gaat een nieuw pand bouwen. Hoe zijn de architect en de uitvoerende partijen gekozen? Welke rol speelt HEVO in dat proces? En welke vergeten geschiedenis hebben HEVO en Probedrijven met elkaar?
#

NBA: groen clubhuis met mix van oud en nieuw

De uitdaging: vind een multifunctioneel gebouw, richt het in voor Het Nieuwe Werken en blijf binnen het budget.
#

Werkomgeving met tevreden medewerkers

Een gefundeerd, gedragen en vernieuwd werkconcept is essentieel om aan te sluiten op de behoeften van je werknemers. Door zorgvuldig te luisteren naar hun wensen en inzichten, kan een organisatie een werkomgeving creëren die tegemoetkomt aan de diverse behoeften en verwachtingen van het personeel.
#

De toekomst van werken in kantoren

Begrijpen wat werknemers echt willen: wij helpen bedrijven en organisaties bij het vormgeven van de toekomst van werken, waarin zowel de behoeften van werknemers als de organisatie centraal staan.