Office2Flow

Mensen en organisaties functioneren het best in een werkomgeving die een gebalanceerde fysieke, digitale en sociale opzet heeft. In een inspirerende en effectieve werkomgeving zijn medewerkers tevredener, productiever, ervaren ze minder stress en daalt het ziekteverzuim.

Een doordacht werkplekconcept is essentieel om de veranderingsprocessen in een organisatie in de praktijk te verwezenlijken en te verankeren. Wij helpen organisaties met het ontwikkelen van zo’n werkconcept. Bovendien organiseren we de overgang naar een inspirerende en effectieve werkomgeving met een slim proces. Daarvoor hebben wij Office2Flow ontwikkeld.

Wat is Office2Flow?

Onder Office2Flow bundelen we alle werkzaamheden die horen bij de transformatie naar een nieuwe kantoorhuisvesting of werkplekconcept. Het start met een onderzoek naar uw huidige werkwijze, de interne en externe mobiliteit van uw medewerkers en een inventarisatie van uw toekomstige behoeften en ambities. De haalbaarheid van de gewenste kantoorhuisvesting met een goed doordacht werkplekconcept tonen we aan in een degelijke businesscase. Daarin werken we met u de meerwaarde van een smart workplace uit. Wij begeleiden het hele verdere proces: het ontwerp, de bouw, de inrichting tot en met de ingebruikname waarbij u kunt kiezen voor Risicodragend Projectmanagement, dat u de optimale prijs-kwaliteitverhouding geeft, doordat we inkoopvoordelen delen.

Wat brengt Office2Flow?

Nog steeds bieden veel organisaties een standaard werkplekoplossing in een grote open kantoortuin, waarvan bekend is dat dit verre van optimaal is. HEVO begeleidt organisaties naar huisvesting die werken perfect faciliteren. Werkplekken die concentratie ondersteunen, waardoor medewerkers veel meer werk verzet krijgen. Daarvoor moet je een werkplek kunnen kiezen die echt bij je activiteiten van dat moment past en moet niet alleen samenwerken op kantoor maar ook bij thuiswerken goed gefaciliteerd worden. Het elkaar ontmoeten op kantoor zorgt daarbij voor echte meerwaarde en roept een ‘clubgevoel’ op.

Structureel werkplezier verhogen

Anders gaan samenwerken is een proces dat niet eindigt bij de ingebruikname van een nieuw kantoor. Onze betrokkenheid blijft totdat de werknemers binnen het nieuwe werkconcept optimaal werken. Het is onze uitdaging om de werkomstandigheden en het werkplezier in uw organisatie echt structureel te verhogen.

Whitepaper

Vraag onze gratis whitepaper 'Topinrichting leidt tot topprestaties' van Office2Flow aan. Daarin meer informatie over:

Ѵ De winst van een goede workflow
Ѵ De Top 5 Factoren van een effectieve werkomgeving
Ѵ Voorwaarden voor een functionele en inspirerende werkomgeving
Ѵ Slim stappenplan voor uw huisvestingsconcept
Ѵ Hoe herken je smart en duurzame kantoorinrichting?

In aanvulling realiseren we met Office2Stay ook een intelligente en duurzame kantooroplossing voor de kantooreigenaar en belegger.

Wilt u de gratis whitepaper ontvangen?

Aanvragen whitepaper Office2Flow
Office2Flow
Willem Adriaanssen aan het woord

Het binnenklimaat heeft invloed op werk- en leerprestaties. Het continu meten van het werk-, leer- en leefklimaat geeft belangrijke inzichten. Hoe snel loopt de CO2 op in de vergaderruimte of het klaslokaal? En hoe ga ik straks de wintermaanden in? Iotta levert sensortechnologie. Deze technologie is geïmplementeerd op ons kantoor en onze ervaringen zijn zeer positief.

Ook interessant

Meer weten over Office2Flow?

Neem dan contact op met:

Bel me terug