Office2Stay

Investeren in een nieuw of bestaand kantoorgebouw moet lonen. Logisch dat u alleen investeert als dat strookt met uw plannen op langere termijn. Met een kantoor dat aantrekkelijk is op de korte én lange termijn zorgt u ervoor dat medewerkers er willen blijven werken en de investering in uw vastgoed loont. Met Office2Stay is een gebouw te transformeren naar een gezond, circulair, duurzaam en energiezuinig kantoorpand.

Wat is Office2Stay?

Office2Stay is een methode in het verlengde van Office2Flow. Office2Flow gaat om het realiseren van een werkplekconcept en interieur dat bij u past, om uw medewerkers te boeien en binden. Bij Office2Stay wordt nadrukkelijk vooruit gekeken naar de huisvesting in zijn geheel: de courantheid, aantrekkelijkheid en functionaliteit, maar ook de duurzaamheid. Het gaat dus verder dan inventariseren wat een geschikte omvang en locatie is en welke faciliteiten en bereikbaarheid nodig zijn. Met Office2Stay zorgt u ervoor dat uw kantoorpand flexibel ingedeeld en gebruikt kan worden. Daarmee behoudt u alle vrijheid om de ruimte geschikt te maken voor uw strategische doelstellingen. En ook belangrijk: u krijgt en houdt de vrijheid om uw kantoor zo in te richten dat uw medewerkers er graag komen én blijven werken. 

Positieve businesscase

Samen met onze experts wordt inzichtelijk gemaakt hoe u aan een toekomstbestendig, gezond, circulair, duurzaam en energiezuinig kantoorpand kunt werken. Ongeacht of het gaat om nieuwbouw, renovatie of transformatie. Daarbij gaan we uit van uw situatie, zodat u ook zeker weet dat deze verduurzaming voor u ook echt gaat werken. We beantwoorden samen met u de vraag hoe u een positieve businesscase krijgt en welk duurzaamheidslabel haalbaar is. Daardoor kunt u - samen met onze experts - weloverwogen kiezen voor die smart building en smart workplace-toepassingen die echt meerwaarde hebben.

Het gehele proces

Office2Stay gaat verder dan alleen plannen maken. Onze experts begeleiden u in het hele huisvestingstraject: vanaf het eerste idee en de financiering, het ontwerp, de bouw, de inrichting tot en met de ingebruikname. Wij dragen daar met Risicodragend Projectmanagement de volledige verantwoordelijkheid voor, zodat u zich kunt richten op de hoofdlijnen en op uw eigen werk. 

Ook interessant

Meer weten over Office2Stay?

Neem dan contact op met:

Bel me terug