De transformatie van gemeentewerven weerspiegelt niet alleen de evoluerende wetgeving en samenleving, maar ook de inzet om functionele en duurzame ruimten te creëren voor de gemeenschap.

HEVO heeft veel ervaring met het adviseren en begeleiden van lokale overheden bij het ontwikkelen en herontwikkelen van gemeentewerven. We begrijpen dat gemeente­werven een breed scala aan functies hebben en dat ze moeten voldoen aan de eisen van verschillende belanghebbenden, zoals medewerkers, aannemers en omwonenden. Wij leveren strategische huisvestingsplannen en doen onderzoek naar herontwikkeling, ontwikkeling en realisatie van complete nieuwbouw of renovatie van gemeentewerven.

Als HEVO hebben we met succes gewerkt voor verschillende gemeenten in heel Nederland, zoals de gemeente Mijnsheerenland en de gemeente Maashorst. Wij begrijpen de behoeften van lokale overheden en hebben de kennis en expertise om hen te ondersteunen bij het ontwikkelen van duurzame en functionele gemeentewerven die voldoen aan de huidige en toekomstige eisen van de samenleving. 

Onze aanpak is gericht op het bieden van duurzame oplossingen die rekening houden met de mens, het gebouw en de omgeving. 

HEVO header 1 gemeentewerf Mijnsheerenland.jpg

Verder praten over gemeentewerven?

Neem dan contact op met:

Bel me terug