Projectleider/adviseur

Voor opdrachtgevers met complexe huisvestingsvraagstukken creëert HEVO bijzondere huisvesting met de hoogst mogelijke kwaliteit. Onze adviseurs en projectmanagers behoren tot de top van Nederland. Drijfveren zijn betrokkenheid, creativiteit en verantwoordelijkheid nemen. Van advies tot bouwmanagement: wij geven resultaatsgaranties in onderwijs en zorg, voor gemeenten en het bedrijfsleven.

Als projectleider/adviseur ontwikkel jij je op een breed terrein op het gebied van huisvestingadvies en projectmanagement. Je bent bezig met vernieuwende en creatieve huisvestingsvraagstukken. Je voert locatieonderzoeken uit en doet haalbaarheidsstudies. Daarnaast begeleid je projecten binnen een complex krachtenveld. Je stuurt ontwerp- en bouwprocessen aan en hebt een coördinerende rol naar de procespartners. Daarbij realiseer je wat optimaal mogelijk is, rekening houdend met een maximaal gebruiksgenot en duurzaamheid. Als projectleider/adviseur bij HEVO werk je in de verschillende markten waar wij actief zijn; huisvesting voor onderwijs, zorg & wonen en cultuur. Maar ook multifunctionele accommodaties en huisvesting voor overheid en bedrijfsleven. Het welzijn van de eindgebruiker staat altijd voorop. Wil jij de leidende positie van HEVO verder uitbouwen, dan is deze functie iets voor jou.

Wij bieden

 • Een uitdagende baan bij een creatieve vastgoedspecialist op het gebied van huisvestingsadvies en projectmanagement.
 • Je krijgt alle vrijheid voor eigen initiatief, persoonlijke groei en ontwikkeling. Mens en kennis staan centraal bij HEVO en wij behoren tot de top van Nederland.
 • We willen graag dat jij ons team komt versterken, waarbij je wordt gestimuleerd om het beste uit jezelf te halen.
 • Uiteraard krijg je een marktconform salaris en een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Jouw profiel

 • Je bent een projectleider/adviseur die een tweede stap in zijn carrière wil maken met twee tot drie jaar werkervaring op het gebied van vastgoed.
 • De complexiteit van onze projecten en de integrale (budget)verantwoordelijkheid van HEVO voor ontwerp en uitvoering spreken je aan.
 • Je kunt je zowel mondeling als schriftelijk goed uitdrukken. Je innoveert graag en bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in een of meerdere maatschappelijke sectoren. Je doet graag kennis op en kan deze ook makkelijk toepassen.
 • Ondernemerschap en een drive voor hoge kwaliteit zijn een vereiste.
 • Je bent resultaatgericht en communicatief vaardig.
 • Ervaring op het gebied van maatschappelijk vastgoed is een pré.
 • Je beschikt over hbo- of wo-werk- en denkniveau.

Solliciteren

Ga jij deze uitdaging aan? Mail dan je cv en motivatie naar marijke.schilderspel@hevo.nl.

Bekijk andere vacatures

Meer weten over werken bij HEVO?

Neem dan contact op met:

Bel me terug