Open sollicitatie

Ons team kan nog uitbreiding gebruiken. Staat je vacature er niet bij? Voel je vrij om een open sollicitatie met korte motivatie te sturen en we gaan kijken of er mogelijkheden zijn binnen onze organisatie. 

Werken bij HEVO betekent werken bij een bedrijf dat letterlijk en figuurlijk vol energie zit en dat zich al meer dan 50 jaar met grote passie inzet voor duurzame huisvesting. Bij HEVO gaat het immers om het creëren van inspirerende huisvesting die bijdraagt aan een gezonde, toekomstbestendige wereld, sterke gemeen­schappen en geluk en welzijn van mens en omgeving.

HEVO biedt jou een dynamische werkomgeving waarin je samen met gedreven collega’s werkt aan innovatieve processen, adviezen en bouwmanagement. We begeven ons in een dynamische markt, waarbinnen ontwikkelingen snel gaan. Je krijgt de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Daarnaast biedt HEVO een goed pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bij HEVO kom je terecht in een team van gedreven experts die elke dag werken aan innovatieve oplossingen voor uiteenlopende complexe vraagstukken binnen huisvesting in het onderwijs, zorg en wonen en sport en cultuur. Maar ook in de markt voor multifunctionele accommodaties en huisvesting voor overheid en bedrijfsleven. HEVO is een organisatie met een goede werksfeer en gemotiveerde en professionele collega’s. We staan voor een inclusieve cultuur waarin we diversiteit omarmen. HEVO biedt jou een plek hebben waar je het beste uit jezelf kunt halen. Een plek waar jij jezelf kunt zijn, jij je gewaardeerd voelt en jij het verschil kunt maken.

Meer weten over werken bij HEVO?

Neem dan contact op met:

Bel me terug