26 mei 2021

Wat ik wel kan doen? Samen met collega’s, partners en mijn opdrachtgevers projecten formuleren, ambiëren en realiseren die toegevoegde waarde hebben. Toegevoegde waarde voor haar gebruikers en haar omgeving. Gebouwen maken waar de gebruikers graag zijn en met een glimlach rondlopen, waar voorbijgangers met verwondering even stil blijven staan en waar ik over 40 jaar, met dan inmiddels grijze haren, nog steeds met trots terugkijk op het proces en het resultaat.

Het gaat om het creëren van een omgeving met een verhaal, die gebaseerd is op een visie en ambitie die past bij de doelgroep. Die de organisatiecultuur, het geluk en het verhaal van de gebruiker faciliteert. Deze manier van denken is uitdagend; dat vraagt om het nemen van slingerpaadjes, drempels en een stapje harder lopen. Ik zie deze uitdaging als een kans die je als team samen vanaf het eerste moment moet aangrijpen. Dan is het ontwerpen, realiseren en maken van een gebouw pas bijzonder en gaaf!

Gebouwen maken die toegevoegde waarde hebben voor haar gebruikers en haar omgeving. Ik voel me intrinsiek gemotiveerd om de maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen om te bouwen zonder negatieve effecten voor toekomstige generaties. Hierbij gaat het om de gebruiker; om jou, om mij en om ons samen! Dan maken we Nederland net weer een stukje mooier.

Klik hier voor onze visie op circulair bouwen.

Meer weten?

Neem dan contact op met:

Bel me terug