21 mei 2021

Wil jij groeien, je ambities waarmaken en ga jij altijd voor het beste resultaat? Dan is een traineeship bij HEVO wellicht jouw volgende stap na je afstuderen.

Voor dit traineeprogramma zijn we op zoek naar afgestudeerde academici met minder dan één jaar werkervaring en  een opleiding op het gebied van bijvoorbeeld bouwkunde, sociale geografie of civiele techniek.

De complexiteit van onze projecten en de integrale (budget)verantwoordelijkheid van HEVO voor ontwerp en uitvoering spreken je aan. Je bent ondernemend, dienstverlenend maar tegelijkertijd kritisch ingesteld. En je hebt gevoel voor verhoudingen. Je bent stressbestendig, flexibel en wilt nog veel leren. Kortom: een traineeship past bij jou!

Wij bieden

Een traineeship, gericht op academici met minder dan één jaar werkervaring. Het traineeship duurt twee jaar. Tijdens het traineeship ontwikkel jij je tot projectleider/huisvestingsadviseur. Gedurende deze periode maak je kennis met allerlei facetten van het bouwproces: huisvestingsanalyses, haalbaarheidsstudies, begrotingen opstellen, bestekken schrijven, projectkosten inschatten, werken met verschillende bouworganisatie- en aanbestedingsvormen, en het inschatten van de marktontwikkeling. Ook volg je een intensief trainingsprogramma gericht op persoonlijke vaardigheden. Je begeleiding is in handen van een mentor en een coach.

Over ons

Werken bij HEVO betekent voor opdrachtgevers het verschil maken. Als je voor ons werkt vind je het leuk om verantwoordelijkheid te nemen én te dragen. Je betrokkenheid bij projecten is groot: je bedenkt plannen of realiseert projecten alsof het je eigen opgave is. Een HEVO professional is een talentvolle en ondernemende initiator, die op inspirerende wijze waarde weet toe te voegen voor opdrachtgevers. Daarbij wil je niet alleen verwachtingen waarmaken, maar bij voorkeur overtreffen. Onze projectmanagers en adviseurs behoren tot de top van Nederland.


Marijke Schilder Spel HEVO.jpg

Ben jij het talent dat wij zoeken?

Neem dan contact op met:

Bel me terug