Menu

Wat voor u complex is…

…kent voor ons geen geheimen

Dagelijks zijn onze 80 experts door heel Nederland actief. Voor directies maken ze beslissingen makkelijker en besturen voorzien ze van inzichten. Mét elkaar worden op die manier mooie plannen daadwerkelijk gerealiseerd.

De taal van uw sector blijken we goed te spreken; we weten wat er speelt. Vaak denken we al over dingen na voordat het bij u actueel wordt. Ook weten we waarover in de politiek wordt gesproken. Onze specialisten bewegen zich in de voorlinie.

Als verbinder werken we met partijen samen aan een doel: het realiseren van huisvesting waarin mensen zich fijn voelen

Scholen waar kinderen goed leren en docenten prettig werken, kantoren waarin medewerkers goed presteren. De verantwoordelijkheid die we daarvoor voelen motiveert ons.

Wij geloven dat gebouwen het welzijn van hun gebruikers kunnen beïnvloeden; huisvesting kan inspireren en gelukkiger en productiever maken.

Tegelijkertijd is een gebouw volgens ons pas goed als het ook een positieve invloed heeft op zijn omgeving, op de wijk waar het in staat.

En als het niet meer nodig is? Dan is het zo duurzaam geconstrueerd dat de materialen met minimale inbreuk op het milieu kunnen worden hergebruikt.

Dergelijke gebouwen en samenwerkingen noemen wij duurzame prestaties.

Maar er is nog een reden waarom onder andere gemeenten en zorginstellingen ons hun vertrouwen geven: we doen wat we beloven

Dat klinkt voor de hand liggend, maar we bewijzen het in ons unieke Risicodragend Projectmanagement. We durven harde garanties te geven.

Door onze kennis zien we in risico’s kansen.

Dus, Waarom voor ons kiezen?


> Kennis

Maak gebruik van de bibliotheek

> Ervaring

Getuige de vele gerealiseerde projecten

Met ons naast u wordt huisvesting
een stuk mínder complex.